Ana SayfaModaTed Baker ile Sonbahar Kombinlerinizi Hazırlayın

Ted Baker ile Sonbahar Kombinlerinizi Hazırlayın

Yeni sezonda Ted Baker yardımımıza koşuyor. Geniş ürün yelpazesiyle hafta içi tercih edebileceğiniz iş kıyafetlerinden; hafta sonu etkinliklerinde giyebileceğiniz rahat kıyafetlere kadar her şeyi düşünen Ted Baker`dan, sizler için stil önerilerinde bulunduk! 

İlk kombinimizin konsepti ise hafta içi çıkılan bir iş yemeği. Sade kruvaze bir elbise ile hem zarif, hem de şık bir duruş sergilerken; renkli bir ayakkabı ile stilinize renk katacak ve ciddi duruşunuzun altındaki eğlenceli kişiliğinizi ortaya çıkartacaksınız!

İkinci stil önerimiz, biraz daha özel bir akşama uygun bir kombin olsun istedik. Eşinizle veya erkek arkadaşınızla çıkacağınız bir yemekte tercih edebileceğiniz bir elbise, ona eşlik eden zarif bir topuklu ayakkabı ve stilinize renk katacak desenli bir çanta ile özel bir akşama hazırsınız!

Üçüncü kombinimiz ofis için ideal! Basit parçalarla şıklığı yakalamak aslında bu kadar kolay.. Midi bir eteğin üzerine giyeceğiniz basic bir bluz, altına giyeceğiniz kontrast bir ayakkabı ile ofis şıklığını yakalamanıza yardımcı olacaktır. Son olarak hafta sonu kombininize öneride bulunmak istedik. Sonbaharın kendini göstermesi ile ortaya çıkan şemsiyeler ve tabi ki trençkotlarla oluşturduğumuz bu kombini, hafta sonu tercih edebilirsiniz. Ayağınızda rahat bir sneaker ve sırtınızda trençkotunuz olduğu sürece sonbaharın rüzgarları sizi etkileyemeyecektir. Tabii yanınızda şemsiye bulundurmanızda fayda var!  

*Bu bir ilandır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI