Ana SayfaYaşamTazedirekt MacroCenter ile Geri Dönüyor

Tazedirekt MacroCenter ile Geri Dönüyor

2014’te kurulan ve 2016’nın Şubat’ında operasyonel sıkıntılardan dolayı hizmetini durduran Tazedirekt.com geri dönüyor. Açık olduğu sürede çok sevilen ve hızlı büyüyen TazeDirekt.com şimdi yine aynı değerlerle Macrocenter’ın operasyonel desteği ile Migros Grubu çatısı altında yeniden başlıyor.

İnternet sitesinde aşağıdaki duyuruyu yapan Tazedirekt, bu haberle eski kullanıcılarını da sevindirdi.

Tazedirekt’in, doğal ürünleri kaynağından tüketicilere ulaştıran, az zamanda büyük işler yapmış önemli bir teknoloji yatırımı olduğunu belirten Migros Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Özgür Tort, şunları söyledi:

“Dünyadaki şehirleşme trendinin sonucu olarak insanlarda sağlıklı, güvenilir, doğal gıdalara ve yerel ürünlere bir yönelim söz konusu. Taze kavramı bizim ayrışan özelliğimiz. Bu nedenle bir rakibimizin bu yönlü çalışmalarının güçlenerek devam etmesini önemsedik.

Tazedirekt’in marka vaadi ile bizim tazeliğe verdiğimiz önem son derece uyumlu. Tazedirekt’in ‘her şeyin âlâsı’ anlayışı ile doğal ve yerel gıdalara sahip çıkan duruşunu devam ettirebilmesi için DNA’sında değişikliğe gitmeden faaliyetlerini sürdüreceğiz.”

Tazedirekt.com’un kurucusu Hasan Aslanoba da, “Tazedirekt benim çocuğum gibiydi. Çok emek verdim. Tazedirekt son 5 ayda ortalama yüzde 30’lık bir büyüme sağlamıştı. Ancak, maalesef bir takım operasyonel sorunlar nedeniyle devam ettirmemiz mümkün olmadı. Temellerini kurduğum ve kısa sürede müşterilerin gözünde ‘love brand’ olan markamı şimdi başka bir ‘Love Mark’a teslim etmiş olmaktan dolayı son derece mutlu ve huzurluyum” dedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI