Ana SayfaMagazinTaylor Swift sıkıntılı günler yaşıyor

Taylor Swift sıkıntılı günler yaşıyor

Son zamanlarda müzik kariyerinden çok ayrılık ve magazin haberleri ile gündeme gelen ve insanlara espri malzemesi olan Taylor Swift zor günler yaşıyor. Swift’in yakın bir arkadaşı aşk hayatı hakkında yapılan esprilerin artık şarkıcıyı sinirlendirmeye başladığını belirtti. Başlarda kendisine de komik gelen espriler artık Swift’i sinirlendiriyor. Swift medyada hakkında olumsuz bir imaj çizildiğini ve uzun vadeli ilişkiler kurmak istediğini belirtiyor.

Altın Küre Ödül Töreni’nin sunucularından Tina Fey, tören sırasında sahneden Taylor Swift’e seslenmiş ve Michael J. Fox’un oğlundan uzak durması gerektiğini söyleyerek şaka yapmıştı. Michael J. Fox, geçen hafta Vulture tarafından oğlu Sam ile Swift’in bir ilişki yaşamasını onaylayıp onaylamayacağı yönünde sorulan bir soru karşısında hayır cevabını vermişti. Fox ayrıca Swift’in her ilişkisinin ardından bir şarkı yazarak kariyer yaptığını söyleyerek şarkıcıyı eleştirmişti.

Swift aralarında John Mayer, Harry Styles, Jake Gyllenhaal, Conor Kennedy, Taylor Lautner ve Joe Jonas gibi isimlerin de bulunduğu eski erkek arkadaşlarından ayrıldıktan sonra ilişkileri hakkında yazdığı şarkılarla tanınıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI