Ana SayfaModaTasarımcı Sultan Gadimbaylı ile Keyifli Bir Sohbet

Tasarımcı Sultan Gadimbaylı ile Keyifli Bir Sohbet

Tasarımlarınızı yaparken nelerden ilham alıyorsunuz?
Tasarım yaparken her şey ve herhangi bir şey bana ilham verebilir, güzel yanı da bu zaten . Mesela bir kafede otururken veya bir film izlerken…hatta size tüyo vereyim, tasarımlarımı yapmadan önce kumaş bana daha çok ilham verir ve koleksiyonumu ne olacağına yön verir diyebilirim.

Bize tasarım yolculuğunuzdan bahseder misiniz?
her ne kadar iktisat  bölümü mezunu olsam da içimde ki moda tutkusu her varlığını hissettirdi. Mimarlık eğitimi alarak tasarımı olan ilgimi daha da net gördüm. Piyano çalmaya başladım ve sanat büyük bir tutku haline geldi, bende Azerbaycan’da moda eğitimi aldım. Sonrasında İstanbul’daki moda okullarında eğitime devam ettim. Nişantaşı da kendi showroomu açarak atölyemizde müşterilerimizi ağırlamaya başladık.

Kimleri örnek alıyorsunuz?
Kimseyi örnek almam genellikle beni örnek alırlar Tabiki de beğendiğim birkaç marka ve tasarımcı var

Türk kadını nasıl giyinmeyi seviyor?
Bulunduğumuz coğrafyada yüz yıllardır bir cok uygarlık yasadı ve Türk kadınının giyiminde bu mirası görmek hala mümkün. Dolayısıyla Türk kadınının zevkini tek bir tarza indirgemek zor olur.

Hayalleriniz ve hedefleriniz nelerdir?
Hayal kurmak güzel bir sey fakat hayal olarak kalması  güzel bir sey değil  , aklıma gelene direk yaparım. Tabi ki de herkes gibi hayatımda kendim için hedeflerim var .
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI