Ana SayfaYaşamTamirhane Ocak 2012 Etkinlik Programı

Tamirhane Ocak 2012 Etkinlik Programı

Tamirhane Ocak ayında gene dopdolu bir programla müzikseverleri bekliyor. Ocak ayı programı şu şekilde;

8 Ocak Pazar

“Morning Jazz Sessions”
Yaşam Hancılar Ouartet
Yaşam Hancılar Quartet, caz standartlarına getirdiği özgün yorumlarıyla ilk kez “Morning Jazz Sessions”da. Vokalde Yaşam Hancılar, klavyede Ercüment Orkut, bas gitarda Kağan Yıldız ve davulda Ediz Hafızoğlu.
♣ 15:00

15 Ocak Pazar
“Morning Jazz Sessions”
Kaan Mete Quartet
Kaan Mete Quartet, caz standartları ve özgün bestelerinden oluşan bir repertuar ile “Morning Jazz Sessions”da. Gitar ve vokalde Kaan Mete, klarnette Gürtuğ Gök, basgitarda Nezih Yeşilnil  ve davulda Ricardo Marenghi.
♣ 15:00

21 Ocak Cumartesi
Jaga Jazzist (Oslo)
Kendilerine has müzik tarzlarıyla bir fenomene dönüşen ve 9 kişilik bir orkestradan oluşan Norveçli progresif caz topluluğu Jaga Jazzist, Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında ilk kez İstanbul’daki hayranlarıyla buluşuyor…
Caz, rock ve elektronikayı birleştirdikleri müzikleri, sıra dışı kimlikleri ve farklı stilleriyle dünyada önemli sayıda bir hayran kitlesini peşinden sürükleyen Jaga Jazzist, ritmik, melodik ve aynı zamanda hipnotize edici tarzlarıyla müzikseverlerin hafızasında özel bir iz bırakmak üzere Tamirane’ye geliyor.

9 yetenekli müzisyenden oluşan Jaga Jazzist 21 Ocak Cumartesi akşamı Tamirane’de;

Biletler Biletix’te (45 TL)
22:30     : Jaga Jazzist  

22 Ocak Pazar
“Morning Jazz Sessions”
Harikalar Diyarı

2006 yılında kurulan Harikalar Diyarı, caz standartlarından oluşan bir repertuar ile ilk kez “Morning Jazz Sessions”da. Vokalde İrem Derlen, gitar ve vokalde Nafi Bensusan, gitar ve vokalde Metin Levi, klavyede İlker Akman, bas gitarda Eren Turgut, davulda Onur Alper.
♣ 15:00

29 Ocak Pazar
“Morning Jazz Sessions”
Çağıl Kaya Happy People

2009 yılında Çağıl Kaya, Tamer Temel ve Yalım Akın`ın tarafından kurulan Happy People,  R&B ve Caz arasında gidip gelen repertuarlarıyla Tamirane’de. Rh Factor`den Erykah Badu`ya, Michael Jackson`dan Kenny Garret`a kadar uzanan geniş bir repertuara sahip grup, vokalde Çağıl Kaya, saksafonda Tamer Temel, gitarda Eylül Biçer, basgitarda Gökhan Cebecioğlu, klavyede Semih Önyer ve davulda Onur Alatan`dan oluşuyor.
♣ 15:00

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI