Ana SayfaMücevherSwatch ve MoMA İş Birliği Özel Edisyon Saatleri Sunar

Swatch ve MoMA İş Birliği Özel Edisyon Saatleri Sunar

Ürün yelpazesi, MoMA koleksiyonundaki sanat eserlerinden ilham alan altı benzersiz tasarıma sahip. Yıldızlı Gece (1889) Vincent van Gogh, Umut II (1907-1908) Gustav Klimt, Rüya (1910) Henri Rousseau, Renk Düzlemleri ile Oval Kompozisyon 1 (1914) Piet Mondrian, Şehir ve Tasarım, Dünyadaki Yaşam Harikaları, Isamu Kurita (1966) Tadanori Yokoo, ve New York (1968) Tadanori Yokoo. Her bir tasarım ayrı olarak satın alınabildiği gibi, altı tasarımın birlikte yer aldığı özel MoMA koleksiyonerler edisyonu da mevcut. Bu koleksiyonerler edisyonu, Swatch ve MoMA’nın birlikte tasarladığı ve müzenin meşhur Blade Stair merdiveninden ilham alan özel bir kutuyla satışa sunulacak.

Swatch, sanatçı Beatriz Milhazes ile de işbirliği yaparak, sanatçının MoMA’daki üç eserini Swatch X You platformunda koleksiyonuna dahil ediyor. Suculentas Beringelas (Succulent Eggplants) (1996), O Espelho (The Mirror) (2000) ve Meu Bem (2008). Swatch X You ile müşteriler, kişiselleştirilmiş saat stillerini belirli Swatch mağazalarında ve swatch.com’da oluşturabiliyor. Milhazes’in her bir eserinden oluşan tasarımın sınırlı sayıdaki çalışması ise New York’taki MoMA Tasarım Mağazalarında satışa sunulacak. “MoMA’daki sanat eserlerinden ilham alan bu yeni saat koleksiyonuyla, MoMA’nın Swatch ile süregelen ilişkisini sürdürmekten gurur duyuyoruz. MoMA’nın iyi tasarıma olan bağlılığı Swatch saatleriyle örneklendirilebilir.” Robin Sayetta (MoMA İş Geliştirme Direktörü)

Swatch Art Peace Hotel CEO’su Carlo Giordanetti: “Swatch, birkaç Swatch saatinin müzenin kalıcı koleksiyonunda sergilendiği MoMA ile yeni bir işbirliğine adım atmaktan mutluluk duyuyor. Vincent van Gogh, Gustav Klimt ve Piet Mondrian’ın sanat eserlerini yeniden yorumlayabilmek ve 20. yüzyılın sanat ve sanatçısına olan bağlılığımızı vurgulamak gerçek bir onur. Ayrıca Swatch X You ile aramıza katılan Beatriz Milhazes ve eserleri büyük beğeni toplayan çağdaş sanatçı Tadanori Yokoo’nun eserlerinden ilham alınarak tasarlanan saatleri koleksiyonumuza dahil etmekten mutluluk duyuyoruz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI