Ana SayfaMücevherSwatch Next: Yeni Bir Materyale Giriş

Swatch Next: Yeni Bir Materyale Giriş

Biyo kaynaklı Swatch lansmanından sadece birkaç ay sonra, Swatch yeni ve benzersiz bir materyal ile karşımızda. Swatch’un araştırıp, geliştirdiği ve ürettiği BIOCERAMIC, doğadaki iki farklı materyalin birleşimi, seramik ve biyo-kaynaklı plastik karışımından oluşuyor.

Üçte ikisi seramik, üçte biri biyo-kaynaklı plastikten oluşan BIOCERAMIC, ipeksi dokunuşuyla hem esnek hem de dayanıklı. Bu inovatif materyali geniş bir alanda gösterebilmek için ise ilk akla 47 mm çapında geniş, derin ve mimari kasasıyla BIG BOLD geliyor. BIG BOLD BIOCERAMIC koleksiyonu beş farklı renkten oluşuyor; klasik tarzıyla siyah ve beyaz, “yılın rengi” gri, iyimserliğin rengi gök mavisi ve enerjik pembe. Yumuşak, sade ve önemli bir tasarım parçası olan BIG BOLD BIOCERAMIC, Swatch’un en önemli özelliği olan “şeffaflığı” gözler önüne seriyor. BIG BOLD’ların kayış, cam ve biritleri ise biyo-kaynaklı plastikten üretiliyor.

YOLCULUK DEVAM EDİYOR

Swatch inovasyon yolculuğuna, 1983 yılında sadece 51 parçadan oluşan saatler üreterek başladı. Otuz yedi yıl sonra Eylül 2020’de biyo-kaynaklı materyaller kullanarak evrim niteliğinde bir koleksiyon çıkardı. Bugün ise çığır açan fikirlerin devamı olarak BIOCERAMIC keşfedildi.

SIRADAKİ?

Swatch, tasarım, malzeme ve teknoloji konusunda her zaman sınırları zorlamanın yollarını arıyor. BIOCERAMIC, Swatch’un inovasyon yolcuğundaki bir başka kilometre taşı. 2021 yılı sonunda ise tüm önemli Swatch ürün serileri BIOCERAMIC ile üretiliyor olacak.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI