Ana SayfaMücevherSWAROVSKI: YENİ YIL MUCİZELERİYLE DOLU BİR DÜNYA

SWAROVSKI: YENİ YIL MUCİZELERİYLE DOLU BİR DÜNYA

 New York’taki Rockefeller Center ve Milano’daki Galleria Vittorio Emanuele II’deki ağaçların tepesindeki yıldızlardan, Annabel’in Londra’daki bu yılki varlığına, kutlama havasından evimizde geçirdiğimiz sakin anlara kadar Swarovski her zaman yeni yıl sezonuyla köklü bağlara sahip.
 
Kreatif Direktör Giovanna Engelbert’in yönetimiyle marka, üç temel yeni yıl ritüeli olan kişisel süsleme, hediye verme ve alma ile ev dekorasyonunu vurgulayarak müşterileri aynı anda zarif, eğlenceli ve rahat bir yılbaşı tatili yolculuğuna çıkarıyor.
 
Engelbert, “Yeni yıl sezonu bir araya gelmekle ilgilidir ve özellikle bu ruhtan uzak kaldığımız son yıllardan sonra, yeni yıl aracılığıyla bu sıcaklık duygusunu yeniden uyandırmaktan gurur duyuyoruz. Amacımız, yeni yıl sezonunun kalbinde yaşayan o neşeye ve sihir duygusuna geri dönmek.” diye belirtiyor.
 
HATIRALARI CANLANDIRAN BİR ARAYA GELME RİTÜELLERİ
Swarovski Yeni Yıl Sezonu, içimizdeki çocuğu uyandırarak, kristalin ışığına baktığımızda gördüğümüz sihirle, bizi büyüler, yeni anılar yaratır ve hatıralarımızı yeniden canlandırır. Ev dekorasyon ürünlerinden abartılı mücevherlere kadar, Swarovski dünyası markanın 126 yıllık zanaatkarlık ve yenilikçilik tarihinin körüklediği birliktelik, güven ve hayal gücü duygularını desteklemek için tasarlandı.
KİŞİSEL SÜSLENME
Evde veya dışarıda geçireceğiniz kutlamalar için Swarovski mücevherleri size özel tasarım seçenekleri sunar. Bileklerinizi takımyıldızlarıyla süsleyerek sessiz bir gecenin sakin yumuşaklığını etrafınıza yansıtabilir veya teknikolor detaylara sahip görkemli parçalarla yeni sezonu ihtişamlı bir şekilde kucaklayabilirsiniz; seçim tamamen sizin.
 
EV DEKORASYONU
“Nice güzel yıllara” denildiğinde akıllarda evinizin güzelliği kalacak. Heykelcik, asılı süsler ve ev dekoru biçimlerindeki göz kamaştırıcı kristaller, diğer dünyaya ait bir merak duygusu oluşturarak ışık oyunları ortaya çıkarıyor. Kristal kar taneleri, göz kamaştırıcı bir mucize havası yaratması için zencefilli kurabiye adamlar ve doğadan ilham alan süslemelerle bir araya getirildi.
 
HEDİYE ALMA-VERME RİTÜELİ
Hediye alma ve verme ritüeli söz konusu olduğunda, hediyeyi alacak kişiyi gerçekten yansıtan bir sürprizden daha güzeli yoktur. Swarovski Crystal ürünleri, paylaşılmak ve deneyimlenmek üzere kişisel ifadenin yapı taşları olarak tasarlanmıştır. Mucize ise hediyenin alıcısının gözlerinde saklıdır.  
 
KRİSTALLERLE SÜSLÜ BİR HEDİYE VERMEK
Swarovski insanlara gerçekten kendilerini yansıtmaları için cesaret vererek yeni yıl için alışveriş yapanların içgüdülerini rehber olarak kullanmaları istiyor: Satın aldığınız parçalar hangi duyguları uyandırıyor? Kişiliğinizi hangi anlamlarda yansıtıyor? Swarovski, kristal bir yaşam tarzı inşa ederken, sizi ve evinizi süsleyecek ve hayran bırakacak bir ürün yelpazesini sunmaktadır. Olmazsa olmaz yani yıl ürünleri:
STELLA
Karanlığın içerisindeki aydınlık gibi; bu masalsı ve belirgin yıldız şeklindeki mücevher ailesi, hem genç yıldızlar hem de yıldız gözlemcileri için göz kamaştırıcı güzellikte bir etki yaratmak adına ışık oyunları oynuyor.
 
CONSTELLA
İnce metal çubuklar üzerine farklı şekillerde yerleştirilen kristal takımyıldızları, yıldız tozu kadar hassastır ve bu mücevher ailesi kâinatı yanınızda taşımanıza izin verir.
SÜSLER VE MEVSİMSEL SEMBOLLER
Her şöminenin üzerine tutam sihir katan ışıltılı asma süsler ve heykelcikler,  birliktelik ve neşe dolu yeni yıl hatıralarıyla salonunuzu donatın.
 
SWAROVSKI KARAKTERLERİ
2021 yılı için ayıcık Kris ve Mo & Ricci gibi koleksiyonluk ve sevilen karakterlerin her biri tatil neşesi ve hafifliğinin minyatür sembolü olan tatlı, kutlama ruhunu yansıtan görünümlere bürünüyor.
 
ASTROLOGIA
Bu sezona özel benzersiz bir teklif sunan Swarovski, her parçasından yalnızca 10 adet üretilecek şekilde tasarlanan Astrologia koleksiyonunu sunar. Parçaların tasarımındaki kristal ve metal, iddialı duruşuna rağmen takılabilir bir etki yaratmak için beklenmedik detaylarının ve dokuların bir birleşimini oluşturuyor.
 
 
15 Kasım’da başlayacak yeni yıl programıyla Swarovski, hayatın gerçekten mucizelerle dolu olduğunu vurguluyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI