Ana SayfaGündemSurvivor All Star 3 Mayıs konseyde ilk eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star 3 Mayıs konseyde ilk eleme adayı kim oldu?

Bugün oldukça zor bir dokunulmazlık oyunu oynayan Survivor takımlarından kazanan Gönüllüler oldu. Kaybeden Ünlüler takımından ise eleme adayı olarak bir isim çıktı. Gözleri kapalı rakam oyununu oynayan Ünlüler takımından kişisel dokunulmazlık oyununun ilk etabını Merve ve Berna önde bitirdi. Ardından hafıza oyunu oynayan Merve ve Berna’dan kazanan Merve oldu ve kişisel dokunulmazlığı aldı. 

Konseyde ise ünlüler takımında takımlar iyice çatladı. Doğukan Manço, Hakan ve Serenay takımından ayrıldı ve ayrı oy kullanacağını söyledi. Öbür tarafta Merve, Berna, Pascal ve Anıl hala bir takım. Bu durumda konseyden Hakan veya Serenay’ın adı çıkacağı daha oylar kullanılmadan kesinleşmişti. Oylamada aynen bu yönde oldu. Serenay ve Hakan `Pascal`ın adını yazarken; Merve, Berna, Pascal ve Anıl `Hakan yazdı`. Doğukan Manço ise `Berna` yazdı. Ve bu durumda en çok oyu alan Hakan Survivor All Star’da ilk gitme adayı oldu. 
Oylamadan önce konseyde Pascal ve Hakan arasında ciddi bir kavga çıktı. Pascal Hakan`ı ırkçılıkla suçladı. Ortam ciddi anlamda gerginleşince Acun Ilıcalı konunun çok uzamasını engelledi.
6 Mayıs akşamı yapılacak konseyde bir aday daha çıkacak. Ayrıca yeni kurallara göre kişisel dokunulmazlığı alan kişi (Merve) de bir aday çıkaracak. Bu durumda da o 3 isimden en az oyu alan adaya veda edecek.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI