Ana SayfaSağlıkSup Yoga Island ile Denizde Yoga Huzuru

Sup Yoga Island ile Denizde Yoga Huzuru

Sup Yoga nedir? 
Yogaya olan tutkunuzu yenileyin
 
Sup Yoga; kürek sörfü ile geleneksel yoganın birleşimiyle oluşmuş bir su sporudur.
 
Suyun meditatif gücü ile nefes ve meditasyon çalışmalarını buluşturmanın ve bu pratikleri daha yüksek bir seviyeye taşımanın yoludur. Doğadaki elementlerle direkt olarak bağ kurmak zihnin temizlenme sürecini kolaylaştırır, böylece günlük hayatın stresinden ve alışık olduğumuz hızlı tempolu yaşam tarzından uzaklaşabiliriz. 
 

Neden denizde yoga? 
Bırakın dalgalar müziğiniz, güneş saatiniz olsun. 
 
Yoga rutinini karadan suya çevirmenin temel amacı, suyun iyileştirici gücü ile farklı bir yoga deneyimi sunmak. Beynimiz ve vücudumuz yeniliği sever; alışılagelmiş yoga pozlarının varyasyonlarını hareket eden board üzerinde pratik etmek, bedende hiç hissetmediğimiz kasların varlığını bize hatırlatırken zihnimizde de yeni kapılar açılmasına olanak sağlar. 
 
Bazen öyle anlar oluyor ki; ters duruşlarda ufuk çizgisine bakarken, suyun dinginliği ile muhteşem anlara şahit olabiliyoruz.  

 
Sup yoga faydaları nedir? 
Sınırların ötesindeki dengenizi keşfedin.
 
Sup Yoga, oluşumuyla bizi kalıplarımızdan ve kendi sınırlarımızdan çıkaracak bir deneyim. Bu pratiğe, hem fiziksel hem de zihinsel olarak dış dünyaya açılmanın ve bağ kurmanın yolu olarak yaklaşabiliriz. Rutinlerimiz değiştiğinde ve yeni şeyler deneyimlediğimizde, bilişimiz gelişir ve zihnimiz daha uyumlu hale gelir. Sup Yoga ise tam olarak bize bu değişimi getirir.
 
Su üzerinde yoga yapmak; aslında kendimize yeni bir meydan okuma şansı verir. Öncesinde kendini gösteren korku ve heyecan hissi, pratik anında kendini keyfe ve eğlenceye bırakır. Suya düşmek ise, işin en eğlenceli kısmıdır 🙂
 
Bedenimizde belki de bugüne kadar varlığından bile haberdar olmadığımız kaslarımızı hissettirirken, beden farkındalığımızı da bu yolla arttırır. Su üzerinde yapılan nefes çalışmaları bize denizin ritmi ile nefesi dengelemede en güzel zihinsel odaklanma egzersizini olanaklı kılar. 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI