Ana SayfaGüzellikStrivectin-SD çatlak onarıcı krem

Strivectin-SD çatlak onarıcı krem

Strivectin® yenilenen formülü ve reçetesiyle yüzdeki tüm kırışıklara çözüm getiriyor ve eşsiz formülü sayesinde 8 haftada gözle görülür mükemmel sonuçlar sunuyor.  

Digital fotoğraflar ve doktor kontrolünde gerçekleştirilen testlerle etkinliği kanıtlanan ürünler, içerdikleri peptidle ciltteki kolajenlerin kalitesini artırıyor, Strivectin®’e patentli Niacin teknolojisi ile hücrelerin yenilenmesini sağlıyor. Doğal bitki özleri, seramidler ve antioksidanların birleşimi ise cildi yeniliyor ve nemlendiriyor.  

Strivectin®-SD Kırışık Önleyici ve Çatlak Onarıcı Bakım Kremi

Ciltteki kırışıkları, çizgileri ve yaşlılık belirtilerini gözle görülür biçimde azaltan krem cildin dokusunu yeniliyor ve elastikiyetini artırıyor. Vücut çatlaklarının ise duzenli kullanım sonrasında daha az belirgin olmasını sağlıyor. Her cilt tipine ve yaşa hitap eden ürün, kullanımının 2. haftasında; doğal kolajenleriyle cildin dokusunu yeniliyor ve elastikiyetin kaybını önlüyor. 4. haftada; doğal hücre döngüsünü destekleyerek ciltteki renk bozukluklarını gözle görülür oranda gideriyor. 8. haftada ise kırışıklarda ve çatlaklarda gözle görülen iyileşme meydana geliyor. Patentli  Niacin teknolojisi ile hücrelerin yenilenmesini sağlıyor, antioksidan özelliğe sahip resveratrol ve bitkisel özlerle ise serbest radikallerle savaşıyor.  

Ürünün çatlaklar için zedelenmiş bölgeye sabah akşam uygulanması; kırışıklar için ise temizlenmiş yüze inci tanesi büyüklüğünde sabah akşam sürülmesi tavsiye ediliyor.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI