Ana SayfaYaşamStresi Doğru Bir Şekilde Yönetmek İster Misiniz?

Stresi Doğru Bir Şekilde Yönetmek İster Misiniz?

Stres, kaygı, anksiyete ve sizi huzursuz eden duygularınızla baş etmekte zorlanıyor musunuz? Dikkat eksikliği ve odaklanma probleminiz var mı? İlişkilerinizde istemediğiniz ani tepkilerde bulunuyor musunuz? Kendinizde öz güven ve öz şefkat eksikliği hissediyor musunuz?

Bu sorulara cevabınız “EVET” se, faydaları bilimsel olarak kanıtlanmış MBSR programı tam da size göre!
 

Bilimsel ve Yenilikçi Bir Yaklaşım

8 hafta süren MBSR programı, müfredatı Massachusetts Üniversitesi’nden Prof. Doktor Jon Kabat-Zinn tarafından geliştirilen ve Bangor Üniversitenin sunmuş olduğu programlar temel alınarak Raquel Habib tarafından yenilikçi bir yaklaşımla hazırlandı.

Raquel Habib MBSR programının, belirsizlik ve stres faktörleriyle dolu dünyamızda zorluklarla baş edebilmemizi ve hayatımızda arzuladığımız gerçek değişimi sağlayabilmede en etkin yaklaşımlardan biri olduğunu vurguluyor.

Habib, “Mindfulness, özünde hayatı yaşama biçimidir. Kendı̇nı̇zle, çevrenı̇zle, kısacası hayatınızla kuracağınız daha sağlıklı ve dengelı̇ bı̇r ı̇lı̇şkı̇nı̇n anahtarıdır. MBSR programı bize bu yaşam biçimini hayatımıza nasıl uygulayabileceğimizi farklı tekniklerle öğreten, faydaları bilimsel olarak kanıtlanmış̧, dünya çapında uygulanan ve öğretilen sertifikalı bir eğitim programıdır” diyor.
 

Zihnimizi Eğitmek Mümkün

Zihnimizin işleyişini derinlemesine anladığımızda verdiğimiz tepkilerin de sebeplerini anlayarak daha özgür ve bilinçli seçimler yapabiliyor ve karşılaştığımız zorluklarla nasıl baş edebileceğimize dair bir farkındalık geliştiriyoruz. Zira bu farkındalık, beynimizin yapısında kalıcı ve yapıcı değişiklikler yaratarak, içsel netliğimizi kazanmamızı da sağlıyor.
 

MBSR PROGRAMINDA ELDE EDİLECEK KAZANIMLAR

MBSR eğitimi, kaygı, stres ve zorlayıcı durumlarla baş edebilme kapasitemizi, esnekliğimizi ve dayanıklılığımızı artıracak, stresli durumlar karşısında uyguladığımız ve bize hizmet etmeyen “Davranış kalıplarımızın” farkına varacak ve değiştirebilecek pratikleri hayatımıza uygulayabilmemizi sağlıyor. Bu faydaların da ötesinde bağışıklık sistemimizi güçlendirerek daha sağlıklı bir yaşama geçiş sağlıyor.

Bu anlamda, kendimize, ilişkilerimize, amaç ve değerlerimize kısaca hayatımıza yeni bir gözle bakabilmemize yardımcı oluyor.
 

SINIRLI KONTENJAN

Sınırlı bir kontenjanla açılan programa kayıt işlemi, Eylül ayı sonuna kadar tarihine kadar devam edecek. Eğitim bitiminde alacağınız katılım sertifikası ileride MBSR eğiticisi olmanız koşulunda da geçerli olacak.

MBSR eğitim programına katılmak veya bilgi almak isterseniz iletişim bilgileri yoluyla ulaşabilirsiniz: raquelhabibcoaching@gmail.com veya https://www.raquelhabib.com/mbsr

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI