Ana SayfaDizi ve Film ÖnerileriStranger Things’in Final Sezonu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Stranger Things’in Final Sezonu Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Görünüşe göre artık bu sezon Stranger Things karakterleri bize veda etmeye hazırlanıyorlar ama buna biraz daha zaman var. Dizinin yapımcıları Duffer kardeşlerin yaptığı açıklamaya göre 4. Sezon iki seferde yayınlanacak ve prömiyerler mayıs ve temmuz ayında olacak. Ardından dizinin 5. Sezonda final yapacağını söyleyen kardeşlerin belirttiği biglilere göre, kadroda ayrılmalar da yaşanma ihtimali var. 
 
Matt ve Ross Duffer, sosyal medyada Stranger Things hayranlarına uzun bir mesaj paylaştı. “800 sayfalık metin, neredeyse 2 sene süren çekimler, binlerce görsel efekt ve diğer sezonlara göre iki kat uzunlukta süren çalışma süreleriyle en yorucu ve en zevkli sezondu.” diyen kardeşler, çıkardıkları işle gurur duyduklarını söyledi. 
 
Daha önceki döneme göre çok daha uzun bir sezon hazırladıklarını söyleyen Duffer’lar sezonun iki kısımda yayınlanacağını, birinci kısmın yayın tarihinin 27 Mayıs, ikinci kısmın ise 1 Temmuz olduğunu belirtti. Gönderide sezonu “Diğerlerine göre daha uzun, daha çarpıcı ama aynı zamanda da sonun başlangıcı.” şeklinde tanımlayan Duffer kardeşler izleyicilerin beklentilerini arşa çıkardı. 
 
İzleyicileri heyecanlandırmak için söylenen öylesine şeyler mi yoksa gerçekten bu ihtimal söz konusu mu bilmiyoruz ama söylenene göre dizinin yan karakterlerinin kendi yapımları olma ihtimali var ama öncelikle, güzel bir bitişi hak eden Eleven ve birbirinden cesur arkadaşlarının hikayesini son kez iki sezon daha izleme şansı bulabileceğiz. Ne mutlu bize!
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI