Ana SayfaModaStil yaratanlar

Stil yaratanlar

 Ne kadar zamandır tasarımına ilgi duyuyorsunuz?

Aslında tasarım bizim için, çocukluğumuzdan bugüne dek varolan bir uğraştı. Çocukluğumuzdan bugüne ayakkabı, elbise ve aksesuara ilgimiz hep vardı. O günlerde bile tokalarımızdan broşlar yaparak kıyafetlerimizi ayakkabılarımızı süslerdik. 

Tasarımlarınızın bir hikayesi var mı? 

Tasarım yaparken kendi üzerimizde hayal ettiklerimizi çizimlerimize yansıtıp öyle hayata geçiriyoruz. Böylelikle hayallerimizi hayata geçirebilmekle birçok tasarım hikayemizi gerçekleştirmiş oluyoruz. Bizim hayallerimiz tasarımlarımız gibi çok renkli…

İlham kaynağınız nelerdir?  

Bizim için sevimli ve sempatik olan her şeyden ilham alıyoruz. Arkadaşlarımızın çocuklarının boyama kitaplarındaki karakterlerden bile etkilendiğimiz oluyor.

Tasarımlarınızda en çok hangi materyalleri kullanıyorsunuz?
Biz kıyafetlerimizi ve ayakkabılarımızı tasarlamadan önce aksesuarlarımızı tasarlıyoruz. Daha sonra aksesuarlara uygun modeller oluşturuyoruz. Her türlü materyali kullanıyoruz. Plastik boncuklar ve metal aksesuarlar vazgeçilmezlerimiz arasında yer alıyor.
 
Moda sizin için ne ifade ediyor

Moda herkesin her sezon kendi tarzına yenilikler katmasıdır. Moda olan her şeyin giyilip kullanılmasından yana değiliz. İnsanın kendi tarzını tanıyıp ona göre seçimler yapmasının doğru olduğunu düşünüyoruz.

Tasarımlarınızda renkli bir gösteriş var…

Bizce gösteriş insanın içinde varolan bir enerjidir. Bazen çok sade bir elbise kişinin enerjisiyle bütünleşip son derece gösterişli bir hale dönüşebiliyor. Biz tasarılarımızda sade bir elbiseyi aksesuarlarla süsleyerek ona farklılık katıyoruz. Maskülenden tamamen uzak bir tarza sahibiz. Kıyafet ve ayakkabı tasarımlarımız feminen, kullandığımız aksesuarlarda hem çocuksu hem de gösterişli.
 
Nasıl kadınlar sizin tasarımlarınızı tercih ediyor? 

Tasarımlarımıza her yaş grubundan ilgi var. Çocuksu ruhunu hiç kaybetmeyen, renkli giyinmekten çekinmeyen ve aksesuar kullanmaktan vazgeçmeyen kadınlar tasarımlarımıza rağbet gösteriyor.  

Türkiye’de tasarım mantığının yeterince geliştiğine inanıyor musunuz?  

Türkiye yeniliklere son derece açık bir ülke.Gelişen, değişen çağ ve arayışların sonunda hep yenilikler, hep değişim, hep canlılık var. Hayatta değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.

Tasarım yaparken modadan etkileniyor musunuz? 

Büyük markaların dünyaya sergilediği moda hayatın farkında olmadan yerleşik düzenlerinden biri. Moda değişkenlik gösteren bir sektör ve ondan etkilenmemek mümkün değil.

  
Siz tasarımlarını neyle, nasıl bütünlüyorsunuz? 

Hayal gücümüzün birleştiği noktadan yola çıkıp yarattığımız her şey zaten tasarımdır.Biz tasarımlarımıza hayat  katmak için canlı renkleri, yepyeni aksesuarlarla bütünlemeyi tercih ediyoruz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI