Ana SayfaErkek ModasıStil Erkek: Ryan Gosling

Stil Erkek: Ryan Gosling

"Yaşayan En Seksi Erkek" ve "Yılın En Karizmatik Kişisi" seçilen Ryan Gosling`i sevmememiz için bir sebep yok. Bunun en başında gelen nedenlerinden biri ise, rol arkadaşı Emma Stone`un Crazy, Stupid Love filminde de söylediği gibi adeta photoshopta rötüşlanmış gibi duran kusursuz baklavaları.

1980 Kanada doğumlu oyuncu, önce The Notebook daha sonra Crzy, stupid Love filmindeki rolleriyle kafamızdaki mükemmel erkek limitlerini zorladı. Kusursuz vücudunun verdiği avantajla cesaret isteyen renkli takımları korkusuzca giyen Gosling`in beğeni toplayan bir diğer özelliği ise seçtiği ayakkabılar. Her takımıyla uyumlu ve sıradışı ayakkabılar giyen Gosling, günlük yaşamda da spor kesimli üstler seçerek mükemmel vücudunu sergiliyor.

2007`de Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi`ne katılması için akademiden davet alan başarılı aktör, kolye, saat. gözlük gibi detayları da üzerinde başarıyla taşıyor. Sözlükteki mükemmel erkek tanımının gerçek hayattaki başarılı yansımalarından biri olan Ryan Gosling`in stilini yakından incelemek için fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI