Ana SayfaErkek ModasıStil erkek: Bradley Cooper

Stil erkek: Bradley Cooper

Son zamanlarda kırmızı halılarda tur atarken sıklıkla karşılaştığımız isimlerden biri olan Bradley Cooper, Silver Linings Playbook isimli drama filminde canlandırdığı karakterle hem 70. Altın Küre`ye hem de 85. Oscar Ödülleri`ne aday olunca 2013 yılına şanslı başlayan isimlerden biri oldu.

Actor`s Studio`da ilk olarak dikkatleri çeken Cooper, şu aralar Zoe Saldana`yla yaşadığı ayrılığı atlatmaya çalışsa da daha önce Jennifer Lopez, Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Rene Zellweger ve Olivia Wilde gibi isimlerle aşk yaşayarak bize sıkı bir çapkın olduğunu kanıtladı.

Peki kırmızı halının son yakışıklısı nasıl bir stile sahip? Öncelikle belirtmeliyizki Cooper, hem kırmızı halıda hem de günlük yaşamında çabasız bir şıklık içinde. Bu da beraberinde kravatsız ve koyu renk takımları getiriyor. Oscar gibi önemli geceler dışında kravat ya da papyon takmayan oyunuc, genellikle kareli ya da desenli gömlekler giyerek takımlarına hareket getiriyor. Günlük yaşamında özellikle gri renkli tasarımlarla görmeye alıştığımız oyuncu, bol pantolonlardan , kanvas kumaştan, kareli gömleklerden ve vücuduna oturan üstlerden vazgeçmiyor.

Saç kesiminde sık sık değişiklikler yapan oyuncu, şu sıralar hafif uzun saçlarıyla dolaşsa da bizim için en çekici hali kesinlikle saçlarını 3 numaraya vurdurduğu zamanlar oluyor. Pek çok Hollywood erkeğine oranla takı kullanmayan Bradley`nin tek aksesuarı genellikle pahalı saatleri oluyor ki bu da kendisine ayrı bir karızma katıyor. Wayfarer model gözlüklerin de çok yakıştığı Cooper, rakipleri güçlü olsa da Oscar heykeline en çok yakışan isimlerden biri.

Son olarak Bradley`e adaylıklar getiren Silver Linings Playbook`u en yakın zamanda izlemenizi öneriyor ve stilini mercek almanız için sizi fotogaleriye davet ediyoruz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI