Ana SayfaGüzellikStella McCartney'den Genç Kızlar İçin Yeni Parfüm

Stella McCartney’den Genç Kızlar İçin Yeni Parfüm

İngiliz tasarımcı Stella McCartney‘nin yeni parfümü Pop‘ın adı, kampanyanın ve parfümün ruhunu yansıtıyor. Parfümün şişesi göz alıcı bir pembe renginde. Stella McCartney, “Bu benim için cesur olmayı ifade ediyor. “Pop” ismini vermemizin sebebi bu. Seçtiğimiz renk pembe, ama güçlü bir pembe.” diyerek fikirlerini belirtti.

Medyanın genç kızlara hitap edişinden ve genç kızların özgürlükçü ruhundan esinlenlenen tasarımcı, parfümün “gerçek” hayatları temsil etmesini istediğini söyledi. “Gerçek olmayan güzellik hikayelerini hiçbir zaman benimseyemiyorum; kampanyalardaki kızların rüyada gibi, mükemmel oldukları. Bence Pop kampanyasındaki kızlar gerçekten hayatı yaşıyorlar, olmak istediğiniz insanlar onlar. Casting düşünülürken geleneksel modeller istemedim, bahsettiğimiz ruhu yansıtacak kızlar istedim. Bu, onlar için düşünülmüş bir koku sonuçta.” diyen tasarımcı, kızlarının kampanyadaki genç kızların doğallığını örnek almasını umduğunu söyledi.

Sümbülteber çiçeğinin ve sandalağacının kokusunu kombinleyen parfümün kokusu hem feminen, hem de bunaltıcı olmayacak şekilde iddialı. Kampanyanın ilgi çeken yanlarından biri de, boy gösteren oyuncu ve modeller. Kampanyanın yüzleri arasında Madonna‘nın kızı Lourdes “Lola” Leon da bulunuyor.

Kampanyanın videosunu ise aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI