Ana SayfaSağlıkSpor Öncesi Size Güç Verecek 3 Smoothie Tarifi

Spor Öncesi Size Güç Verecek 3 Smoothie Tarifi

  • Kivi ve Ispanaklı Smoothie

2 bardak taze ıspanak yaprağını ve bir bardak küp küp doğradığınız kavunu karıştırıcıya koyun. Ardından 2 kivi, 1 muz ve bir limonun suyunu ekleyin ve karıştırın. Bardağa aktarın ve bu taze lezzetin tadını çıkarın!

Faydaları: Enerjinizi yukarı taşıyacak bu karışım A vitamini deposu olarak da gözlerinize ve cildinize iyi gelecek. C vitamini bulunduran kivi ve limon ise cildinizi parlatarak lekelerinizi azaltacak.
 

  • Ispanak ve Hindistancevizi Suyu ile Smoothie

2 bardak taze ıspanak yaprağını ve hindistancevizi suyunu pürüzsüz hale gelene kadar karıştırın. Daha sonra içerisine 1 su bardağı doğranmış ananas, 1 su bardağı dilimlenmiş şeftali, 1 muz ve 2 çorba kaşığı hindistan cevizi yağı ekleyerek tekrar karıştırın. Bir bardağa boşaltın ve egzersizden önce tüketin.

Faydaları: Hindistan cevizi suyu cildinizi nemlendirecek. Muz ise sizi uzun süre tok tutacak ve hızla enerjiye dönüşecek. Hindistan cevizi yağı da egzersiz boyunca enerjinizin sabit kalmasını sağlayacak.
 

  • Portakal ve Ananaslı Smoothie

Blendera bir miktar yeşil lahana, 1 bardak su ve 2 adet kabuğu soyulmuş portakal kabuğunu ekleyerek pürüzsüz bir kıvama gelene kadar karıştırın. Ardından 2 su bardağı doğranmış ananas, yarım limon suyu, 2 yemek kaşığı keten tohumu yağı ekleyin ve tekrar karıştırın. Bir bardağa boşaltıp tüketin ve egzersize başlayın.

Faydaları: Antioksidanlarla yüklü olan bu smoothie bağışıklık sisteminizi güçlendirecek ve aynı zamanda cildinizdeki erken yaşlanma belirtilerine de iyi gelecek. Keten tohumu yağı ise, içerdiği omega 3 ve 6 yağ asitleri ile kalbinizi ve beyninizi güçlendirecek.

Fotoğraf: @ashleygraham

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI