Ana SayfaYaşamSonique 360 İstanbul`da

Sonique 360 İstanbul`da

Birçok uluslararası sanatçıya ev sahipliği yapan 360istanbul, bu kez Red Racing partisi ile dünyaca ünlü İngiliz sanatçı Sonique’i ağırlıyor. Tüm dünyada müzik listelerini alt üst eden ve tarzıyla dikkatleri üstüne çeken Sonique, 7 Mayıs Cumartesi gecesi hem DJ setinin başında olacak hem de tüm dünyada hit olan parçalarını sevenleri için söyleyecek.

“Ya muhteşem olmaya çalış ya da kendini hiç yorma!”  Sonique 

Hem yazdığı şarkı sözleriyle hem de şarkı sözlerine hayat verdiği muhteşem sesiyle müzik otoritelerince büyük beğeni toplayan Sonique, tüm dünyada hit olan sayısız parçaya imzasını attı. Her zaman farklı tarzıyla ön planda olan yıldız, daha sonra DJ olarak çalışmalarına renk katarak, setinin başında vokalleri ile büyük beğeni topladı. DJ performansının yanında doğaçlama şarkı düzenleyen güzel sanatçı, bu tarzıyla kendi markasını yarattı.

Yıldan yıla daha fazla ün kazanan sanatçı Türkiye’de de müzik severlerin takip listesinde… Yepyeni seti ve dünyaca ünlü hitleriyle 7 Mayıs Cumartesi gecesi 360istanbul’da sahne alacak sanatçı, DJ olmaya meraklı birçok kadına da ilham kaynağı olacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI