Ana SayfaModaSonbahar Modasını Tarzınıza Yansıtmak için Kullanışlı ve Trend Aksesuarlar

Sonbahar Modasını Tarzınıza Yansıtmak için Kullanışlı ve Trend Aksesuarlar

Dikkat çeken adımlar
Sonbahar mevsiminin olmazsa olmazı botlar, DeFacto Aksesuar Koleksiyonunda geniş yer tutuyor. Lastik, deri görünümlü, düz ve yüksek topuklu bot seçenekleri; siyah, taş ve bu sezon sıklıkla tercih edilen beyaz renk alternatifleriyle moda tutkunlarıyla buluşuyor.
 
En havalı kombinlerin vazgeçilmezi: Çantalar
Trendleri şık kombinlere çevirmenin en büyük yardımcısı çantalar, DeFacto ile rengarenk seçeneklerle moda severlerin beğenisine sunuluyor. Siyah, beyaz ve bej rengi klasik seçeneklerin yanı sıra kırmızı, sarı ve mor tonlarının da hakim olduğu DeFacto çantalar, farklı modelleri ile hem gündüz hem de akşam görünümlerini dikkat çekici bir şekilde tamamlıyor.
 
Evde de Şık ve Rahat
Tarz görünümünü evde de sürdürmek isteyenler için DeFacto’nun sonbahara sıcacık bir dokunuş yapan ev terliği ve panduf seçenekleri öne çıkıyor.  Peluş gibi yumuşak kumaşlardan tasarlanan seçenekler; pembe, mavi, krem, siyah, gri ve beyaz renkleri ve fiyonk, baskı detaylarıyla göze çarpıyor.
 
DeFacto 2020 Sonbahar – Kış Kadın Aksesuar Koleksiyonu www.defacto.com adresinde, DeFacto mobil uygulamasında ve tüm mağazalarda moda severlerin beğenisine sunuluyor.

 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI