Ana SayfaGüzellikSoğuk Havalara Karşı Doğal Dudak Bakımı Siveno’dan

Soğuk Havalara Karşı Doğal Dudak Bakımı Siveno’dan

Farkı doğallığında dudak bakımı!

Dudaklarınızın ihtiyaç duyduğu nemi bitkisel içeriklerin güçlü kombinasyonuyla sağlayan Siveno, aromalı dudak koruyucu tercih edenler için nane&limon ve bal özlerinin aromalarından faydalanılarak üretilen Doğal Dudak Koruyucu-Nane & Limon ve Doğal Dudak Koruyucu-Bal’ı, yoğun etki arayanlar için aromasız çeşidi Doğal Dudak Koruyucu Yoğun Etki ile 3 çeşit dudak koruyucuyu tüketicisiyle buluşturuyor. Shea yağı, hint yağı, zeytinyağı, aynı sefa yağı gibi bitkisel yağların eşsiz kombinasyonuyla hazırlanan dudak koruyucular; kuruyan ve matlaşan dudaklarınızın nemlendirilip canlandırılmasına katkıda bulunuyor. Kurumadan dolayı oluşan çatlakların giderilmesinde ve cildinizin yumuşatılmasında da rol oynuyor.

Doğal Dudak Koruyucu – Nane & Limon Omega 6 yağ asitleri içeren aynısefa yağı ile çatlamış dudakları yumuşatırken, doğal E vitamini içeren hint yağı dudakları kuruluğa karşı koruyor. Ürüne aromasını da veren nane yağı ise dudaklara dolgunluk hissi veriyor ve canlandırıyor.

Doğal Dudak Koruyucu – Bal E vitamini bakımından zengin, antioksidan özelliğine sahip zeytinyağı ile dudakları besliyor ve dış etkenlere karşı koruyor. A ve E vitaminleri bakımından zengin shea yağı ise dudakların nem kaybının engellenmesine yardımcı oluyor.

Siveno Doğal Dudak Koruyucu Yoğun Etki dudaklarda oluşabilecek yoğun kuruluk ve buna bağlı rahatsızlıklara karşı besleyici ve koruyucu etkisi bulunan gama linoleik asit bakımından zengin çuha çiçeği yağı içeriyor. Omega 7 ve antioksidanlarca zengin yalancı iğde yağı ise hassas ve çok kuru dudaklarda nemlendirici bir bariyer oluşturuyor.
 
Siveno ürünleri seçkin marketlerde ve www.siveno.com ‘da tüketicisi ile buluşuyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI