Ana SayfaMücevherSo CHIC, Sevgililer Günü’nü Birbirinden Şık Modellerle Karşılıyor

So CHIC, Sevgililer Günü’nü Birbirinden Şık Modellerle Karşılıyor

Kusursuz kesim tekniğiyle üretilen Premium Creative Koleksiyonu, So CHIC zanaatkarları tarafından aşkla ve zarafetle üretildi. Premium Creative Koleksiyonu’nda yer alan birbirinden eşsiz her parça aşkların sonsuzluğa uzanan hikayesiyle hayat buluyor. Premium Creative ışıltısıyla her ortamda bakışlar üzerinizde olacak!

 

SEVGİLİNİZE EN ÖZEL ANLARINIZI ÖLÜMSÜZLEŞTİRECEK HEDİYE SEÇENEKLERİ…

 Duygularınız en şık ve en değer ifadesi olacak So CHIC Sevgililer Günü Koleksiyonu, aşkın insanda yarattığı heyecandan ilham alarak tasarlandı. Sevgililer Günü’ne özel şık ve romantik çizgiler taşıyan koleksiyon parçaları trendleri yansıtan romantik ve yenilikçi çizgisiyle dikkat çekiyor.

 

SO CHIC İLE AŞKIN ÜZERİNDE

 Aşkınız kadar zamansız bir Sevgililer Günü sürprizi için So CHIC’in Alfabe Koleksiyonu’nu tercih edebilirsiniz. Gökkuşağının renklerinden ilham alınarak tasarlanan koleksiyon ile harflerin anlam yüklü dünyasını keşfedeceksiniz! İster kendinizin ister sevdiklerinizin baş harfini her an üzerinizde taşıyabilirsiniz! 

 

Koleksiyonları incelemek için So CHIC mağazalarına uğrayabilir veya www.sochic.com.tr internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI