Ana SayfaGüzellikSkinCeuticals, Eşit ve Aydınlık Bir Cildin Sırrını Veriyor

SkinCeuticals, Eşit ve Aydınlık Bir Cildin Sırrını Veriyor

Discoloration Defense Serum ile inatçı leke görünümüne meydan okuyun!
Güneş ışınları, akne veya yaşlanma belirtileri… SkinCeuticals, cilt problemleri ve sonrasında oluşan lekeler ve eşitsizlikle savaşan profesyonel çözümler sunuyor. Discoloration Defense Serum; cilt tonu eşitsizliği, inatçı leke görünümü ve cilt problemleri sonrası oluşan leke görünümünü azaltmaya destek oluyor. Zengin formülü ile anında ciltte etkisini göstererek, daha eşit ve aydınlık bir cilt görünümü sağlıyor. 2 haftada daha eşit ve aydınlık bir cilt tonu görünümü hedefleyen serumun klinik çalışmalarda; inatçı leke görünümünde %41, cilt problemleri sonrası oluşan leke görünümünde %71 ve ciltteki renk düzensizliğinde %46 oranında iyileşme sağladığı kanıtlanmıştır.
 
Discoloration Defense Serum’un formülündeki traneksamik asit; inatçı leke görünümünü azaltmaya destek veriyor. Niasinamid; eşitlenmiş bir cilt tonu görünümü sağlarken, HEPES; daha aydınlık bir cilt görünümü için yardımcı oluyor.
 
Etkili sonuçlar için, temiz cildinize günde 2 kere 3-5 damla olacak şekilde uygulayabilirsiniz. Gündüz bakım rutininizde, uygulama sonrası mutlaka geniş spektrumlu bir SPF 50+ güneş koruyucu kullanmalı ve güneşe aşırı maruziyetten kaçınmalısınız.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI