Ana SayfaTeknolojiSiz selfie`nizi hangi yöne bakarak çekiyorsunuz?

Siz selfie`nizi hangi yöne bakarak çekiyorsunuz?

Çektiğiniz selfieler sizin hakkınızda neler diyor merak ediyor musunuz? Selfieler’inizi çekerken başınızı çevirdiğiniz yön karakteriniz hakkında bazı bilgiler veriyor. Telefonunuzu alıp çekmiş olduğunuz selfie`lerinize bir bakın ve fotoğrafı çekerken başınızı ne yöne çevirdiğinizi inceleyin.

Başınızı sağ tarafa doğru çeviriyorsanız; maceraperest ve açık fikirli bir insansınız. Tehlikeyi göze alan yapınız var. Meydan okumaktan korkmuyorsunuz ayrıca her şeyi göze alıyorsunuz. Aynı zamanda gerçekçi olmaya ihtiyacınız olabiliyor ama hiçbir zaman gerçeklerle baş etmekte zorlanmıyorsunuz.

Başınızı düz tutuyorsanız;  özgür ve kendine güvenen bir yapınız var. Siz tam anlamıyla kendi kişiliğinin, duygularının ve davranışlarının farkında olan bir kişisiniz. İş ve arkadaş hayatınız gibi yaşamınızın tüm alanlarında kendinize bir özgüveniniz var. Kendi isteklerinize göre davranıyorsunuz ve sevdiğiniz şeyleri yapıyorsunuz. Kimsenin iznine ihtiyaç duymuyorsunuz. Bazı zamanlarda içinden çıkamadığınız olaylarla karşılaştığınızda bunu kendi yolunuzla konuşarak çözebiliyorsunuz.

Başınızı sol tarafa doğru çeviriyorsanız; neşeli ve uyumlu bir yapıya sahipsiniz. Programlara uyum sağlamaktan rahatsız olmuyorsunuz. Uyumlu yapınızdan dolayı çok fazla fikirlerinizi dile getirmiyorsunuz. Fikirlerinizi söylemek istediğiniz zaman da bu sorun yaratabiliyor. Ancak fikirlerinizi dile getirmeniz lazım ki insanlara fikirlerinizi benimsetebilin.

Kaynak: SheFinds

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI