Ana SayfaModaSiyaset dünyasının en şıkları

Siyaset dünyasının en şıkları

1.Jackie Kennedy, moda efsanesi

Jackie Kennedy Onassis, Carla Bruni`den Michelle Obama`ya kadar tüm kadınlara ilham kaynağı olmuş durumda. 60`lı yıllardan günümüze tüm kadınları rahat ama şık giyim tarzıyla etkisi altına almış Amerikalı First Lady`nin stilini en çok yansıtanlar; XXL gözlükler, trençkotlar, Hermes şapkalar, fiyonk yakalı gömlekler, babetler… Jakie Onassis benzersiz tarzıyla moda dünyasına birçok yenilik kattı.
Eğer Jackie Amerika`yı temsil etseydi; Givenchy, Balenciaga ya da Chanel gibi moda evlerinin mükemmel bir elçisi olurdu. Amerikalı olsa da, özel stilisti Oleg Cassini ona her zaman Fransız zarafetini yansıtan elbiseler tasarladı. Oleg Cassini Jackie`ye "Dünyanın en zarif kadını olmanızı istiyorum. Modayı takip etmemeli, bizzat siz yaratmalısınız." demişti. Ölümünün ardındna onca sene geçse de Jackie Kennedy bunu başardı.

2.Laetizia Ortiz ve günlük şıklık

Laetizia d`Espagne, hepimizin benzemeyi hayal ettiği bir kadın. Hikayesi peri masallarına yaraşan ve halkının biricik prensesi olarak görülen Ortiz, giyim tarzıyla monarşiyi modern bir hale getirdi. Onu en çok yansıtanlar ise kullandığı renkler, çiçekli desenler ve en az 10 cm boyundaki yüksek topukluları oldu. Resmi ziyaretlerde sofistike, günlük hayatta ise rahat bir giyim tarzına sahip olan Laetizia Ortiz tam bir moda ikonu.

3.Asma ElAssad`ın şık tarzı

Asma ElAssad Suriye`nin klasik ama aynı zamanda şık bir stile sahip ilk First Lady`si. Azzedine Alaia ya da Dior imzalı elbiseler, jean pantalonlar, kemerli bluzlar ve Christian Louboutin ayakkabılarıyla her zaman için mükemmel bir sofistike şıklık yakaladı. 2008`de "Planetin En Zarif Kadını" ünvanını alan First Lady; modern, batılı giyim tarzıyla ve kullandığı renklerle hayran kalınası bir kadın.

4."Stil Kraliçesi", Rania AlAbdullah

Ürdün kraliçesi 1.75 boy ve 34 bedene sahip olmasının yanında, sade ve zarif giyim tarzıyla da hepimizi büyülüyor. Valérie Domain`in de yazdığı gibi "Rania klastır, gerçek anlamıyla." Dekolte giyinmeyi sevmeyen kraliçe, ülkesinin geleneklerine uyum sağlıyor. Geleneksel tunikler, kemerli elbiseler ya da tayyörler giyen ve Chanel`den Armani`ye, Burberry`den Ralph lauren`e ya da Gucci`ye moda dünyasının devlerinden giyinen kraliçenin en sevdiği isimlerden biri olan Stéphane Rolland`a göre "giydiği kıyafetler seksi bir kraliçe imajı değil ama zarafet ve modernliği yansıtıyor". 31 yaşın altındaki kraliçe, şıklığını jean pantalonlar ve trençkotlarla tamamlıyor.
 

5. Lady Diana, İngiliz Asaleti

Şüphesiz stili bugun şartlarında demode kalıyor. Ancak moda ikonu haline gelen prensesin stilini es geçmek olmaz. Zarafet modeli Versace, Ungaro, Chanel ya da Christian Lacroix gibi markaları tercih ediyordu. En beğendiği modacı ise Catherine Walker`dı. Biz onu şık, kadınsı ve romantik bir kadın olarak hatırlıyoruz. Bugün bile kıyafetleri binlerce euro değerinde. Prensese ait ipek bir gece elbisesi, 8 Haziran`da Londra`da 232 000 euro`ya alıcı buldu.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI