Ana SayfaMagazinSimon Jacquemus'den Homofobik Müşterilerine Yanıt

Simon Jacquemus’den Homofobik Müşterilerine Yanıt

32 yaşındaki Fransız tasarımcı, 14 Şubat’ı sevgilisi Marco Maestri ile birlikte oldukları bu kare ile kutladı. Sevginin ve aşkın kutlanması gereken, sadece pozitif hisler yansıtması gereken bu kare, sosyal medya kullanıcıları tarafından nefret söylemlerinin hedefi haline geldi. Fotoğraf, takipçiler tarafından pek çok kalp kırıcı yoruma maruz kaldı.

 
Bunun üzerine tasarımcı, bir takipçisinden gelen yorumun ekran görüntüsünü alarak vermek istediği mesajı iletti. Tasarımcı, takipçisinin “Çantalarınızdan istiyordum ama şimdi…” yorumunun ardında kusma emojileri eklemesine kayıtsız kalamayarak “Çantalarım seni istemiyor” yanıtını verdi. Ardından bu konuşmanın ekran görüntüsünü paylaşarak mesajını ekledi.

Jacquemus, modaevinde pek çok eşcinsel kişinin çalıştığını ve homofobik müşteriler istemediklerini açıkça belirterek ekledi: “Ürünlerimizi hak etmiyorsunuz. Nokta.


 
Tüm bunların yanı sıra olması gereken normal bir şekilde çifti destekleyen ve Sevgililer Günü tebriklerini ileten takipçiler de vardı. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI