Ana SayfaModaŞimdi sıra Asya rüzgarında

Şimdi sıra Asya rüzgarında

Dünyanın moda başkentlerini denilince ilk aklımıza gelen genellikle Londra, Paris ve New York oluyor. Aynı bu klişe cevaplar gibi son zamanlarda kendini sürekli tekrarlayan ve artık geçmişten esinlenmeyi bir kere bırakıp direkt olarak onların modern versiyonlarını ısıtıp ısıtıp önümüze koyan moda dünyası bu nedenle son zamanlarda kan kaybetmeye başlamıştı. Sıradanlığın artık dergilerden tutun moda yazılarana kadar yavaş yavaş sızdığı bu durumdan çok sıkılan Muiccia Prada, son koleksiyonunda yer verdiği Asya esintileri ve ağırlıklı origami tasarımlarıyla aradığımız kanı bulmamızı sağladı.

Aslına bakarsanız Asya rüzgarı daha 2012`nin başında esmeye başlamıştı? Nasıl mı ? Burçlara adeta Tanrı gibi tapan ve neredeyse her adımlarını onlara göre atan Asya toprakları en şanslı yıl ilan ettikleri "Ejderha yılı"na girmiş ve bu etki podyumlara sızmıştı bile. Farklı olanı görmeye başaran Etro, Hermes ve Prada bu Ejderha Yılı`nı alıp elbiselerde bambaşka formlara soktular ve ortaya yepyeni bir trend geldi.

Peki Asya trendi bize beraberinde neleri getirdi? Eğer bu trendi 2013 baharında üzerinizde uygulamak istiyorsanız satenle birleşen kimonolara, pembenin hakim olduğu çiçek desenli tasarımlara, origamiden beslenen parçalara ve uzun dar eteklere kapınızı açın. Bu trendi modern bir şekilde uygulamak içinse saten bir pantolonla origami kesimli bir ceketi kombinleyebilir ya da skinny bir pantolonun üzerine kimonadan esinlenen üstleri giyerek modern Asya`nın Batılı yüzü olabilirsiniz.

Fotogaleriye tıklayarak Asya rüzgarının podyumları nasıl değiştirdiğini inceleyebilir, kombin önerilerimize göz atabalirsiniz.
 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI