Ana SayfaYaşamSevgililer Günü Planınız Hazır Mı?

Sevgililer Günü Planınız Hazır Mı?

1- Swissôtel The Bosphorus, İstanbul

Aşk dolu hafta sonu için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen Swissôtel The Bosphorus, İstanbul sizler için 12, 13 ve 14 Şubat günlerine özel bir paket hazırladı.

Swiss Advantage Room’da 2 kişilik konaklama, Chalet’de iki kişilik romantik bir akşam yemeği, iki kişilik 60 dakikalık Spa masajı ve Pazar günü Café Swiss’te iki kişilik muhteşem bir brunch aşıkları bekliyor. 

Ayrıca 13 Şubat Cumartesi akşamı Les Ambassadeurs Bar’da ‘Ambassadors of Jazz Music are in Town’ programı kapsamında özel olarak düzenlenen caz konserinin de tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için: (212) 326 1100

2- 10 Karaköy A Morgans Original

10 Karaköy A Morgans Original, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel paketleriyle kutlama adreslerinin ilk sırasında yer alıyor. Bu özel gün için hazırlanan lezzetli menüler ve konaklama paketleriyle siz sadece aşka odaklanın, gerisini 10 Karaköy A Morgans Original’e bırakın.  

14 Şubat Sevgililer Günü’nde ünlü şef Rudolf Van Nunen tarafından hazırlanmış ‘LOVE TRANSMISSION’ menüsünde yer alan ‘Uyumlu Çift’, ‘Sen ve Ben’, ‘Sevgili ile Tango’ ve ‘Aşıkların Gökkuşağı’ gibi çok özel lezzetleri tadarak sevginizi lezzetli bir kutlamaya dönüştürün!  

Güzel bir yemeğin ardından İstanbul’un en iyi butik oteli olan 10 Karaköy A Morgans Original’de konaklamaya ne dersiniz? Kutlamanıza eşlik edecek şampanyanın size 10 Karaköy tarafından ikram olarak sunulduğu, farklı alternatiflerde hazırlanan konaklama paketleri hakkında bilgi almak ve rezervasyon yapmak için 0212 703 33 33 numaralı telefonu arayabilir ya da 10karakoy.reservations@mhgc.comadresine e-mail gönderebilirsiniz. 

3- Tom’s Kitchen İstanbul

Dünyaca ünlü Michelin yıldızlı İngiliz şef Tom Aikens’ın, Tom’s Kitchen İstanbul’un yeni Executive Şefi Murat Başaran ile birlikte özel olarak hazırladığı Sevgililer Günü menüsü misafirlerini bekliyor.

Sevgililer Günü’ne özel sunulacak menüde başlangıçlarda marine somon füme, balık köfte, fırında midye, kızarmış kalamar, aioli sos ve ekşi maya ekmeği ile sunulan zengin “Deniz Mahsulleri Tabağı” veya fırında kabak, fesleğen ve fındık ile sunulan “Buratta” yer alıyor. Menüdeki ana yemek seçeneklerinde ise nar soslu yeşil salata ile “Tava Dil Balığı” veya yaban mantarlı ragout sos ve çıtır kızarmış patates ile sunulan “Cote de Boeuf Steak” bulunuyor. 

Antep fıstıklı dondurma ile sunulan “Sıcak Çikolatalı Fondant veya “Lime & Yoğurtlu Panna Cotta” menüde yer alan enfes lezzetlerin tatlı bir sonla bitmesini sağlıyor. Sıcak ve rahat ortamı ile beğeni toplayan Tom’s Kitchen, 13 – 14 Şubat günleri sunulan menüsü ile romantik bir Sevgililer Günü deneyimi yaşatıyor.

4- A Capria Bosphorus 

Arnavutköy`de yer alan 5 süit odalı lüks butik otel, 14 Şubat`ta `Aşk Dolu Bir Gün` paketi sunuyor. Çift kişilik konaklama, odaya kahvaltı ve çeşitli sürprizleri içeren bu pakete 125 Euro`dan başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Üstelik son günlerde adını sık sık duyduğumuz bar Alexandra` da otelin alt katında yer alıyor.

5- Robin`s Kitchen Galata

Galata Kulesi manzaralı mekanın, şefi ve aşçısı Bilal Mert`in Sevgililer Günü menüsü; kestane çorbası, tazeleyiciler, kuşkonmazla sotelenmiş istiridye mantarlı bıldırcın ve çikolatalı mus`tan oluşuyor. Fiyatı ise kişi başı 275 lira (içki hariç).

6- Tapasuma, Sumahan on The Water Hotel

İstanbul en romantik adreslerinden Sumahan’ın vazgeçilmezi Tapasuma Restoran,14 Şubat Sevgililer Günü’nü egzotik lezzetlere sahip afrodizyak mönüsüyle kutluyor.

Tarihin modernlikle muhteşem bir şekilde buluştuğu Sumahan on the Water Hotel’in gurme mabeyni TAPASUMA, afrodizyak konseptli özel lezzetleri ile Sevgililer Günü’ne heyecan katıyor. Aşk dolu bir gün geçirmek isteyen çiftler, özel günde restoranın 2 farklı mönüsünden birini tercih ederek lezzetli bir akşam yemeğinin keyfini çıkarıyor.  

Sevgilier Günü için restoranın Executive şefi Gökay Çakıroğlu’nun hazırladığı 2 özgün course’un içeriğinde ise ilk olarak fırında kızarmış keçi peynirli kiş, pancar püresi ve bıldırcın yumurtası sunuluyor. Ardından kök kereviz göbeğine yatırılmış karidesli avokado, mango sos ve nar taneleri sayesinde çiftlere görsel bir şölen yaşatıyor. Ana yemek eşliğinde sunulan patatesli somon pankek ise kırmızı havyar ve krem sos ile beraber gönülleri fethediyor. Gecenin muhteşem finali ise lokumlu gül sorbe eşliğinde konuluyor.

Özel gecede farklı bir alternatif seçmek isteyenler ise alevde pişirilmiş dana eti, Türk kahveli sos, karışık köy mantarlı baklava börekten yana tercihini kullanıyor. Ispanaklı tart üzerinde, kivi krem sosu ile buluşan domates kaplamalı levrek balığı adeta afrodizyak etkisi yaratıyor.

Mönüde tatlı sunumu olarak ön plana kuru üzüm ve tarçınlı kalp bisküvi üzerinde çilekli panna cotta aşkın en cezbedici yanını vurguluyor.

TAPASUMA’nın romantik atmosferinde Sevgililer Günü’ne aşk katmak isteyen çiftler ardından dilerlerse Sumahan on the Water Hotel’in konforlu odalarında konaklama imkanı buluyor.

(Bilgi ve rezervasyon için-0216 422 80 00 info@sumahan.com

7- The Grand Tarabya

Konaklama paketleri, `Deluxe`, `Juniour` ya da `Güney Süit` odalarda, pasta ve şampanya, gül yapraklarıyla süslü jakuzi, The-rapia SPA`da çiftlere özel Bali masajı, The Brasserie`de iki kişilik açık büfe kahvaltı ve odada kahvaltı seçeneklerinden oluşuyor.

 

 8- Raffles İstanbul

`Havada Aşk Kokusu temalı 12.30`da başlayan brunch`ın fiyatı kişi başı 205 lira. Rocca Restaurant`ın `aşk kokteyli` ikramıyla başlayan dört bölümlük menüsüyse iki kişi 380 lira. Long Bar`da şubat boyunca `Havada Aşk Kokusu` temalı kokteyller sunulacak. Eşiyle birlikte 1 Şubat-31 Mart`ta Raffles SPA`ya üye olanlarsa ikinci kişi için yüzde 50 indirimden yararlanabilecek.

 9- Çırağan Palace Kempinski

Çırağan Sarayı destansı güzelliğiyle Sevgililer Günü’nde romantik bir gece geçirmek isteyenlere özel birbirinden cazip seçeneklerle çiftleri ağırlıyor.

Saray’ın Büyülü Mekanı Tuğra Restoran’da Sevgililer Günü Yemeği 

Sevgililer Günü’nde aşk dolu lezzetleri sevdiğiyle birlikte Boğaz’a karşı tadımlamak için dünyanın en romantik mekanlarından biri olarak önemli yayınlar tarafından tescillenen Tuğra Restoran özel bir menü sunuyor. 14 Şubat Pazar gününe özel sunulacak Sevgililer Günü Tuğra tadımlıklarıyla başlayan romantik yemek; şişte ıstakoz, kuzu bonfile külbastı, keklik topkapı gibi enfes tatlarla devam edecek ve sonunda da özel bir tatlıyla çiftler lezzete ve romantizme doyacak. Bu özel menü bir kadeh karşılama içkisi ve KDV dahil iki kişi için 800 TL. 

Rezervasyon ve ayrıntılı bilgi için; 0212 236 73 33.

Laledan Restoran’da Sevgililer Günü Yemeği 

Türk ve dünya mutfaklarının seçme lezzetlerini sunan Laledan Restoran’da 14 Şubat Pazar akşamına özel yemek; somon pastırma, kaz etli makarna bohçaları ile leziz bir başlangıcın ardından, dinlendirilmiş dana biftek veya ızgara olta levrek balığı ile devam edecek. Bu özel Sevgililer Günü menüsü karşılama kokteyli ve KDV dahil iki kişi için 700 TL. 

Rezervasyon ve ayrıntılı bilgi için; 0212 236 73 33.

Saray’da İki Kişilik Yemek ve Süitlerde Konaklama 

Saray’ın ihtişamlı Boğaz gören salonlarından birisinde iki kişilik romantik bir masada özel kahyaların hizmetinde, özenle hazırlanmış menüler ve bir şişe seçkin şampanyanın eşliğinde harika bir akşam yemeği sunulacak. Bu akşam yemeği lüks araç ile konforlu transferlerle, Saray’ın ihtişamlı atmosferindeki Boğaz manzaralı süitte sabah kahvaltısının dahil olduğu bir gece konaklamayla birleşecek. Bu özel Sevgililer Günü Paketi’nin fiyatı KDV dahil 7.000 TL.

Rezervasyon için 0(212) 326 45 00 veya reservationoffice.ciraganpalace@kempinski.com

10- Four Seasons Hotel

Bosphorus`un italyan mutfağı Aqua; 14 Şubat için beş bölümlük menü, Fransız pasta şefi Ghislain Gaüle`den petit four büfesi ve canlı müzikle hazırlandı (İki kişi 970 lira). Konaklama paketlerinin kahvaltı dahil oda fiyatları 275 Euro`dan başlıyor. Tarihi Yarımada`daki oteldeki Seasons Restaurant`ta Savaş Aydemirin meyvelerden esinlendiği beş bölümlük `Sevgililer Günü Menüsü`ne (kişi başı 180 lira) canlı müzik eşlik ediyor. Gecelik kahvaltı dahil oda fiyatı 275 Euro.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI