Ana SayfaMagazinSerenay Sarıkaya'nın Yeni Partneri İlker Kaleli

Serenay Sarıkaya’nın Yeni Partneri İlker Kaleli

Ünlü bir kot firmasının reklam filminde sevgilisi Kerem Bürsin‘le yer alan Serenay Sarıkaya‘nın partneri değiştirildi.

Firma ünlü çiftin ilişkileriyle ilgili haberlerin markanın önüne geçtiğini düşünüp Kerem Bürsin’le yollarını ayırarak İlker Kaleli ile anlaştı. 

 Konuyla ilgili olarak Habertürk yazarı Esin Övet bugünkü köşesinde şunları yazdı:

“Marka yüzü oldukları kot firması, ünlü çiftin ilişkileriyle ilgili haberlerin markanın önüne geçtiğini düşünüp Kerem Bürsin’le yollarını ayırarak İlker Kaleli ile anlaştı.

Tam da böyle işte. Kerem Bürsin gitti, İlker Kaleli geldi. Serenay Sarıkaya’nın yanında artık Kerem Bürsin’i değil İlker Kaleli’yi göreceğiz. Ama sadece bir kot firması reklamlarında. Çünkü firma, Kerem ve Serenay’ın sevgili durumlarından çok sıkılmış ve ürünün önüne geçtiğini düşünüp ikilinin yollarını ayırmış.

Panik yapmayın. Sadece reklamlarda ayrıldı sevgililer, normal hayatta hâlâ birlikteler. Kerem’in sadece Serenay’la olan reklam anlaşması bitmiş durumda. Kerem Bürsin’in yerine de İlker Kaleli yani ‘Poyraz Karayel’ seçilmiş.

Firma eminim ki bir araştırma yapıp İlker Kaleli’yi seçmiştir. Çünkü doğru bir seçim mi ilk duyduğumda kestiremedim. Ama şaşırtıcı bir seçim olduğu kesin. Bu arada Serenay’ın boyu İlker Kaleli’den uzun kalacak. Ona da bir çözüm bulunacak mı yoksa olduğu gibi mi yansıtılacak merakla bekliyorum.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI