Ana SayfaModaSerenay Sarıkaya Mavi reklamlarında

Serenay Sarıkaya Mavi reklamlarında

Mavi Kıvanç Tatlıtuğ`dan sonra Serenay Sarıkaya ile gerçekleştirdiği kampanya ile karşımıza çıktı. 2014 yılında Mavi`nin marka yüzü olan Türkiye`nin genç yıldızı Serenay Sarıkaya`lı yeni reklam filminde Mavi bu kez de `Çok mu Çok Harika Görünüyoruz` diyor. 

Ali Taran imzalı reklam filminde Mavi’nin jean’leri ve dünya trendlerini yansıtan zengin kadın koleksiyonu dikkat çekiyor. Serenay Sarıkaya`nın başrolünde oynadığı reklamda güzel oyuncuya dünyaca ünlü Brezilyalı model Francisco Lachowski eşlik ediyor.

Serenay Sarıkaya Mavi`nin yüzü olmasıyla ilgili şunları söyledi: “Ben Mavi’yi çağırdım, Mavi de beni duydu! Keşke bir jean reklamı yapsam diye menajerimle konuştuktan iki gün sonra bu haberi aldım ve harika bir başlangıç yaptık. Ben 22 yaşındayım. Mavi de öyle. Bir anlamda birlikte büyüdük. Mavi her zaman giydiğim ve kendime yakın hissettiğim bir marka oldu. Sadece Türkiye değil global başarılarıyla da gurur duyduğum,  “işte bu” dediğim bir marka ile bir araya gelmekten ve bu ailenin bir üyesi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.” 

Serenay Sarıkaya`lı Mavi reklamını izlemek için buraya, kampanya fotoğraflarını incelemek içinse fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI