Ana SayfaModaSerenay Sarıkaya InStyle Mayıs Sayısında

Serenay Sarıkaya InStyle Mayıs Sayısında

Yeni sezon için dizi düşünüyor musunuz?

Olabilir ama daha netleşen hiçbir şey yok. Biz de birtakım senaryolar bekliyoruz, bir yandan bir şeyler okuyoruz ama netleşen bir şey yok. Olursa da baya vakit alacak şeyler. Bu yüzden şimdilik söylenecek bir şey yok.

Modunuz düştüğünde ne yaparsınız?

Bana müzik dinlemek çok iyi geliyor. Modum düştüğü anda sevdiğim bir şarkıyı duymak beni hemen rahatlatabiliyor. Bunun haricinde biraz çikolata düşkünlüğüm var (gülüyor). Çekimde hafiften enerjim düşer gibi olduğunda bunlara başvuruyorum. Spor yapmayı çok seviyorum. Spor kesinlikle beni çok rahatlatan bir şey. Bazen çok yoğun bir çalışma temposunda olsam, hiç vaktim olmasa bile evde birkaç hareket yapıyorum ve gerçekten tazelenmiş hissediyorum. E tabii böyle ufak tefek yöntemler geliştiriyorum kendime çünkü sürekli iyi olmak gibi bir şey de yok. Hayat bu, ne zaman, nasıl hissedeceğini bilemiyorsun. Genel olarak yüksek enerjili, pozitif biriyim.

Bir sürü dizi yayından kalktı, artık zemin çok kaygan. Geri dönerseniz nasıl bir projede yer alırsınız?

Bence biz Medcezir ile çok güzel bir iş yaptık. Hem döneminin çok üstünde hem de herkese hitap eden, çok keyifli ve herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği bir hikayeydi. Bu kadar güzel başlamış ve bitmiş bir işin üzerine koyabilecek bir şey yapmak isterim. Seçici davranmaya ve sabırlı olmaya çalışıyorum.

Gitmeyi istediğiniz festivaller var mı?

Hep çok istedim gitmeyi ama hiç de fırsatım olmadı. Bir zamanı vardır herhalde.

Röportajın ve çekimin devamı InStyle Mayıs sayısında!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI