Ana SayfaGüzellikSephora'ya Özel Shiseido Ürünlerini Keşfedin

Sephora’ya Özel Shiseido Ürünlerini Keşfedin

Hem Cildin nem dengesini korurken makyajı, kiri ve ölü hücrelerinin arındırılmasında etkili olan temizleyici ürünler hemde ciltteki problemlerinin görünümünü azaltarak derinlemesine nemlendiren Shiseido ailesinin yepyeni cilt bakım ürünleri ile tanışın. Sadece Sephora’larda satışa sunulacak ürünleri keşfederek cildinizi şımartmaya ne dersiniz?

WASO RESET CLEANSER SUGARY CHIC

Nem dengesini koruyarak cildi nazikçe temizleyen detoks etkili temizleyici Waso Reset Cleanser Sugary Chic, tıpkı bir meyve suyunun vücudunu toksinlerden arındırması gibi cildinizin temizlenmesine yardımcı oluyor. Agar jölesi içeren Waso Reset Cleanser Sugary Chic köpük temizleyici cildinizde birikmiş olan kirleri ve fazla sebumu gözeneklerden arındırıyor. Koyu kırmızı olan bu temizleyici Japonların geleneksel tatlıları için yaygın olarak kullandıkları Azuki fasulyesi özü içeriyor. Şekerli, baharatlı ve oryantal kokusu yoğun yaşamınızdan uzaklaşmanıza zihninizinde stresten arınmasına yardımcı oluyor.

WASO GIGA-HYDRATING RICH CREAM 30ML ÖZEL BOY

Waso Giga Hydrating Rich Cream, ciltte yağlanma yapmadan, içeriğinde fermante edilmiş soya fasulyesi ve havuç hücresi sayesinde, 48 saat boyunca derinlemesine nemlendirir. Cilde pürüzsüz bir görünüm sağlamak için, Photoresist System+ teknolojisi doğal içeriklerin gücünü, dengesi bozulmuş ve tekrarlayan problemleri olan cildi hedef alır (akne ve pullanma) cildi sağlıklı duruma getirmeye (gözenek görünümünün ve sebum üretimininin azalması) ve gelecekte oluşabilecek sorunları önlemeye yardımcı olur. cildin bariyer fonksiyonunu güçlendirerek, direncini arttırıyor. Cildin ihtiyacı olan besin kaynağı gibi uyguladıktan hemen sonra hızlıca emiliyor, kuru ciltler için ayrıca tam besliyici bir nem bombasıdır.

WASO CLEANSER DUO

Waso Quick Gentle Cleanser: Japon güzelliği etkili cilt bakımında ikili temizleme yönetimiyle cildi derinlemesine makyajdan ve ölü hücrelerden arındırıyor. Balın antiseptik özelliğini taşıyan yüz temizleme jeli Waso Quick Gentle Cleanser, cildin nem dengesini düzenlerken cilt bariyerini koruyor. Su olmadan köpüğe dönüşen yapısı, gözeneklere derinlemesine nüfuz ederek ışıltılı cildi ortaya çıkartır. Düzenli kullanımda gözenekler, siyah noktalar ve sivilceler azalıyor. 15 yaşından itibaren herkesin kullanımına uygun olan Waso Quick Gentle Cleanser, alkol, sabun, yağ ve paraben içermiyor. Tüm cilt tipleri için uygundur.

Waso Soft-Cushy Polisher: Tofu özü ve Çevre dostu förmülü ile geliştirilmiş cildi yenileyen peeling Waso Soft-Cushy Polisher, nazikçe ciltteki kirleri ve ölü hücreleri temizler ve cildi mükemmel görünüme kavuşturmak için gözeneklerin görünümünü azaltır.

D-PREP DUO

Anti ageing etkili cilt bakım iki adımlı temizleme kiti D-Prep Duo,cildi taze, nemli ve sağlıklı bir görünüme kavuşturarak bir sonraki bakımlara hazırlıyor.

Clarifying Cleansing Foam: Pürüzsüz ve ışıltılı bir cilt için kirliliğe neden olan tüm makyaj, yağ ve ölü deri kalıntılarını nazikçe temizleyen Clarifying Cleansing Foam, cildin nemini de koruyor. Tüm cilt tipleri için formüle edilmiş ve ‘InternalPowerResist’ teknolojisine sahip olan Cleansing Foam, cildin savunma gücünü destekler. İçeriğinde beyaz kil, mikro beyaz pudra, Japonya’nın ünlü kaplıcaların saf Kirishima mineral suyu, Yomogi özü ve pirinç yağı bulunuyor.

Treatment Softener: Antioksidanlar, yaşlanma karşıtı ve nemlendirici bileşenler içeren, 24 saat etkili losyon Treatment Softener, ince çizgilerin görünümünü iyileştirerek, cildin netliğini arttırıyor ve cilt dokusunu güzelleştiriyor. ‘InternalPowerResist’ teknolojisine sahip olan bu yumuşatıcı, cildin yaşlanma belirtileri ve dış streslerden korunması için cildin savunma mekanizmalarını güçlendirmeye yardımcı oluyor. Cildi nemlendiriyor ve taze, nemli, sağlıklı görünen bir cilde kavuşturmak için sonraki bakımlara hazırlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI