Ana SayfaGüzellikSephora’dan Anneler İçin En Özel Hediyeler

Sephora’dan Anneler İçin En Özel Hediyeler

Güzelliğin sınır tanımayan gücü Sephora, sadece 8 Mayıs Anneler Günü’nde değil yılın diğer her gününde de anneler için en doğru hediye önerileriyle mutluluk için vazgeçilmez adresiniz olmaya devam ediyor. 
En iyi formülasyonlara sahip cilt ve saç bakım ürünleri, çarpıcı notalara sahip etkileyici parfümler; yazın sıcak ve renkli havasını yansıtan makyaj ürünleriyle Anneler Günü’nü kutlayan Sephora, özel kampanyalarıyla da anneleri mutlu ediyor. 
Sephora’da 27 Nisan – 8 Mayıs 2022 tarihleri arasında seçili markalardan 500 TL üzeri parfüm alışverişlerinde % 20 İndirim, yine seçili markalarda Sephora üyelerine özel makyaj ve cilt bakımı olmak üzere 3 veya üzeri ürün alışverişlerinde Black Kart sahiplerine % 20 İndirim, White Kart sahiplerine ise %15 indirim fırsatı sunuyor.  Anneler Günü’nü anneler için unutamayacakları anılara dönüştürmeyi her zaman başaran Sephora özel kampanyalarına ek olarak  sephora.com.tr’de seçili ürünlerde % 25 indirim avantajıyla güzelliklerine düşkün annelerin yanında olmaya devam ediyor. Sephora üyelerine özel kampanya kapsamında  parfümlerde muhteşem avantajlı fiyatlarla buluşuyor. 
Eğer hediye seçmekte zorlanıyorsanız ve anneniz hediyesini kendisi seçsin istiyorsanız hediye kartı seçeneği de sunan Sephora, annenizin hep hatırlayacağı bir anneler günü için sürprizinize ve heyecanınıza ortak oluyor. 

 

THIERRY MUGLER ALIEN EDP


 

Sizi her gün bir öncekinden daha güzel ve etkileyici olmaya davet eden eşssiz parfüm ALIEN’ın şişe tasarımı adeta kıymetli bir mücevheri ya da değerli bir kristali hatırlatıyor.

Parfüm içerisindeki yasemin ve zambak, Hindistan’da özenle toplanıyor ve IFF koku evi tarafından kullanıcıların deneyimini en iyi seviyeye taşıyabilmek için dikkatle seçiliyor. 

Üst notasında yasemin; orta nota Woodsy Notes olan parfümün temel notası ise kehribar kokusundan oluşuyor.

 

TOM FORD BLACK ORCHID EDP

Black Orchid’in zengin notalarının ahenkli uyumu ve  yoğun, cezbedici kokusuyla, Tom Ford modern ve zamansız bir dünyanın kapılarını kullanıcılarına aralıyor. 

Çizgi detaylı siyah şişesindeki Black Orchid, ikonik tarzı ve romantik çekiciliği ile ardında unutulmaz bir etki bırakıyor.

 

YVES SAINT LAURENT LIBRE PARFÜM

Yves Saint Laurent’in özgürlüğü derinliğince hissetmeniz için bir kokusu: LIBRE.

Çiçeksi lavanta, portakal çiçeğinin yakıcı eşsizliği ve lavantadan doğan; etkileyici, feminen bir koku.

Özgürce kıvrılan ve bir mücevher gibi şişeyi saran ikonik Cassandre logosuyla güçlü kadınların vazgeçilmezi Libre, sizin için muhteşem bir hediye tercihi olabilir. 

 

GIVENCHY L’INTERDIT EDP

Usta parfümatörler Dominique Ropion, Anne Flipo ve Fanny Bal tarafından tasarlanan, L’Interdit içeriğindeki beyaz çiçek buketi portakal çiçeği, yasemin ve sümbülteberinin birbirine uyumuyla muhteşem bir koku ortaya çıkarıyor. 

Beyaz notalara zıt olarak vetiver ve paçuli topraksı koyu notalarını oluşturuyor. 

 

Lancôme LA VIE EST BELLE EDP

Lancôme’un muhteşem parfüm seçkisinde; “Hayat güzeldir!” konseptiyle mutluluğun parfümü olarak ön plana çıkan La Vie Est Belle, Julia Roberts’ın  etkileyici ve sıcak gülümsemesinden ilham alıyor.

Fransa’nın önde gelen üç parfüm yaratıcısı tarafından oluşturulan özel içeriğiyle bu imza niteliğindeki koku sayesinde La Vie est Belle yepyeni bir koku dili üretiyor.

 

SEPHORA COLLECTION CREAM LIP STAIN RUJ      

Tüm gün kalıcılığı sağlayan formülü, mat ve yoğun renkli bir bitişe sahip olan kremsi yapısı ürünün kullanım kolaylığını arttırıyor. 

Bu özel ruj serisi içeriğinde Avokado yağıyla zenginleştirilmiş yapısı sayesinde dudaklara ipeksi bir doku kazandırmayı hedefliyor. 

Benefit Cosmetics They’re Real Xtreme Precision Line


Benefit’in en yeni üyesi Xtreme Precision Liner doğal renklerden sofistike tonlara kadar birbirinden farklı görünümlerle  kendinizi şımartmanızı sağlıyor.

Ultra ince yapısı, sağlam ve esnek kıllardan oluşan 0,1 MM ince uçlu fırçasıyla Xtreme Precision Liner bakışlarına derinlik katmak isteyenler için ideal seçim!
 

YVES SAINT LAURENT MASCARA LASH CLASH

Makyaj tutkunlarının vazgeçilmez markalarından YSL Beauty, yeni maskarasıyla kirpiklere muhteşem hacimli bir görünüm sunuyor. 24 saat dayanıklı formülü ve yoğun siyah bitişi ile dikkat çeken ürün, bakışlarınıza derinlik katmayı başarıyor.

YSL Beauty laboratuvarlarında formüle edilmiş maskara dokusu; yoğun renkleriyle etkileyici bir hacim sağlayan ve son teknolojiye sahip formülasyonuyla kalıcı olmayı hedefleyen bir karışım içeriyor.

Lash Clash Extreme Volume Maskara, hiper-siyah pigmentleri ile rengi kirpiklerin en uç noktalara taşıyor. Kirpiklerin yoğun bir şekilde koyu ve dolgun bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.

 

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Göz Kremi

Gözlere gençlik ışıltısını geri kazandıran göz kremi, şimdi 10 kat daha yoğun etki sağlayan teknolojisiyle çevresel faktörlerin neden olduğu cilt kusurlarını azaltmaya ve önlemeye yardımcı oluyor. 

Göz çevresinde aydınlık, nemli ve gözle görülür bir canlılığı ortaya çıkarmayı hedefleyen göz kremi, çizgiler, şişkinlik ve kuruluk dahil olmak üzere göz çevresindeki yaşlanma belirtilerinin görünümünü en aza indirmeye destek oluyor. İçeriğindeki ChronoluxCB ™ ile cildin onarım sürecinde önemli bir rolü de sahipleniyor. 

 

LANCÔME Genifique Serum 30ml

Probiyotik içeren etkileyici formülü sayesinde göz çevresinde daha yoğun ve kalıcı bir etki yaratmayı destekleyen ürün, dış etkenlere karşı göz çevresini korumaya yardımcı oluyor.

Göz çevresindeki cilt bariyerini güçlendirdiği kanıtlanmış olan formül, görünümün +% 70* daha hızlı toparlanmasına da olanak sağlıyor. 

Lancome’un özenle hazırladığı içerik, göz çevresini nemlendirerek pürüzsüz ve aydınlık bir görünümü hedefliyor.  Göz altlarındaki koyu halkaları ve ince çizgi görünümünü azaltmayı destekliyor.

 Jel-krem dokusu sayesinde cilt tarafından hızla emici özelliği de dikkat çekiyor.  

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI