Ana SayfaGüzellikSephora Collection ile Benzersiz Bir Cilt Bakım Deneyimi

Sephora Collection ile Benzersiz Bir Cilt Bakım Deneyimi

Sephora’nın renkli dünyasında bulunan serumlardan bakım kremlerine, losyonlardan nemlendiricilere kadar bir çok seçenek güzellik tutkunlarının beğenisine sunuluyor… 

Tüm Sephora Collection cilt bakım ürünlerini www.sephora.com.tr ve Sephora mağazalarında keşfedin!
 

SEPHORA COLLECTION YÜZ SERUMU

% 96 doğal içeriklerle formüle edilmiş ve bitki özleri ile zenginleştirilmiştir. 
Gün boyunca tam etkinliğini yaymak için cildinize hızla nüfuz eder.
Hidrasyon veya parlaklık, anti-kusur etkisine sahip çeşitleri bulunan serumlar meyvelerin ve bitkilerin tüm gücünü sunuyor. Vitaminler, mineraller, esansiyel yağ asitleri ve hatta amino asitlerle dolu serum, farklı cilt tiplerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaya destek olur.

SEPHORA COLLECTION HİNDİSTAN CEVİZİ ÖZLÜ NEMLENDİRİCİ ETKİLİ YÜZ VE VÜCUT TEMİZLEYİCİ
 
Yüzünüzü ve vücudunuzu nazikçe temizlemek için cömert bir köpüğe dönüşüyor. Besleyici, peeling-yumuşatma veya peeling-arındırıcı olan katı temizleyiciler, mükemmel temiz cilt ve çok daha fazlası için meyve ve bitkilerin tüm gücünü cildinize sunuyor.
 

SEPHORA COLLECTION GÜNDÜZ SIKILAŞTIRICI KREM

SEPHORA COLLECTION sıkılaştırıcı gündüz kremi, peptitler dahil olmak üzere % 92 oranında doğal kaynaklı içeriklere sahiptir. Cildi sıkılaştırmaya ve ışıltısını geri kazanmasına yardımcı olur. Sıkılaştırıcı gündüz kremi donuk ciltler ve elastikiyet eksikliği için parlaklık ve sıkılık sunuyor. Taze dokusu  cildi anında nemlendirir ve gün boyu rahat ve yumuşak kalmasını sağlar..

SEPHORA COLLECTION CANLANDIRICI NEMLENDİRİCİ BAKIM KREMİ

SEPHORA COLLECTION’un canlandırıcı nemlendirici bakımı, Moringa yağı ve Misket gül yağı içerir. Cildi 12 saat nemlendirir, yumuşatır,  cildin ışıltı ve parlaklık kazanmasına destek olur. Canlandırıcı nemlendirici bakım donuk ciltlere nemlendirme ve parlaklık sağlar. Doğal sedef ile kaplanmış hafif ve eriyen dokusu sayesinde çok iyi bir makyaj bazıdır ve anında parlaklık sağlar.

 

SEPHORA COLLECTION LOSYON

 % 90 doğal içerikli SEPHORA KOLEKSİYON losyonu, kurutma ve peeling formülü sayesinde 1. geceden itibaren lekelerin görünümünü azaltmaya destek olur. Salisilik asit ve AHA’nın kombine etkisi cildi soyarken, alkollü çözelti ve toz uygulama yağlı cildi zarar vermeden kurutur. Bu noktada kızarıklığın görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Cilt daha pürüzsüz, daha eşit ve saftır.

 

SEPHORA COLLECTION PARILTILI KURU YAĞ

Sephora Koleksiyonundan gelen bu bu hafif, kuru yağ, doğal sedef ile doludur, anında cilde nüfuz eder ve yağlı veya yapışkan bir kalıntı bırakmaz. Doğal kaynaklı marula yağı cildi besler ve yumuşatır, doğal mineral mika ise cildi sakinleştirir ve rahatlatır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI