Ana SayfaSağlıkSelpak yeni medikal hijyen ürünlerini tanıttı

Selpak yeni medikal hijyen ürünlerini tanıttı

Türkiye temizlik kağıdı sektörünün lider markalarından olan Selpak medikal hijyen alanına giriyor. 35 yaş üstü dört kadından ve 50 yaş üstü dokuz erkekten birinin sorunu olan inkontinans, yani istem dışı idrar kaçırma sorununa özel geliştirdiği yeni medikal ürünlerle, kalite ve konfor sunuyor. 

Kişinin kontrolü dışında oluşan, kişisel ve sosyal hayatta hijyenik ve ruhsal problemler yaratan inkontinans hakkında önemli bilgiler aktaran İpek Kağıt Pazarlama Direktörü İçim Er, “Ülkemizde beş milyonu kadın olmak üzere 7,2 milyon kişinin bu sorunla karşı karşıya olduğu tahmin ediliyor. Bu sorunu yaşayanları üç gruba ayırıyoruz, çünkü sorunlarının boyutu ve ihtiyaçları farklılaşıyor. 35 yaş üstü her dört kadından biri, 50 yaş üstü her dokuz erkekten biri inkontinans sorunuyla karşı karşıya. Bu kişilerin çok büyük bölümü mobil kişiler, yani hayatlarını hareket kısıtlaması olmadan sürdürüyorlar. Bir bölümü ise yarı mobil, yani yardım alarak hayatını sürdüren kişiler ve tam yatağa bağlı hastalar. Ne yazık ki bu sorun halen çok kişisel görüldüğü için kişiler bu sorunlarını en yakınlarıyla bile paylaşmıyor, doktora gitmekten de çekiniyorlar.” sözleriyle bu sorunun ihmal edilmemesine vurgu yaptı.
Selpak, inkontinans sorununa özel olarak tasarlanan kadın mesane pedi, erkek mesane gardı, belbantlı yetişkin bezi ve yatak koruma örtüsü ürünleri ve kişisel medikal bakım sağlayan tamamlayıcı ürünler olan saç yıkama bonesi, perine bölgesi temizleme havlusu ve vücut temizleme havlusu ürünleriyle tüketicinin her alanda yanında oluyor. 
“Kişisel Medikal Hijyen” kategorisi ürünlerini eczane, market, medikal gibi noktaların yanı sıra www.selpaksanalmagaza.com adresinden online olarak satın almak da mümkün.
Ayrıca 0800 261 01 00 ve 0850 221 01 00 numaralı Selpak 4×4’lük koruma hattından uzman hemşireler tarafından, bilgilendirme ve destek hizmeti sunan Selpak inkontinansla ilgili her türlü soruya cevap veriyor. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI