Ana SayfaMücevherSelin Ecer Sonbahar "Gift of Nature" Koleksiyonu

Selin Ecer Sonbahar “Gift of Nature” Koleksiyonu

Kendinizi bir peri masalı içinde hissedeceğiniz, rüzgar, güneş ve tabiatın muhteşem tonları içinde sizi daha da ışıldatacak olan bu koleksiyonun her bir parçası sadece modaya hitap etmiyor aynı zamanda zamansız. Yıllarca boynunuzdan, bileğinizden çıkarmayacağınız kalıcı parçalar hepsi.

Yaşam gücünü sembolize eden yeşil tonlarda doğaltaşlar, size doğanın, büyümenin ve gelişimin güçlü enerjisini yansıtıyor bu koleksiyonda. Doğanın eşsiz dokuları ile doğaltaşların buluşması teması bu parçalarda işlenmiş. Deri ve gümüşleri uçuk haki tonlarla birleştiren tasarımcı, her sezonda olduğu gibi bu sezon da özgürlüğü çağrıştıran kelebeklerine de yine yer vermiş.

Güneşin enerjisini simgeleyen altın güneşleri ise sıcaklık katmış koleksiyona. Çeşitli renk alternatifleri olan bu güneşler sonbahar aylarında da size eşlik edecek.

Sezonunda trendi olan kalın altın zincir kolyeler, bileklikler, küpeler en kalıcı ve vazgeçilmez parçalarınız olacak bu sezon. Tercihe göre daha ince ve zirkon taşlarla bezenmiş zincir modelleri de çalışılmış olan bu koleksiyonu mutlaka radarınıza almalısınız.
 
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI