Ana SayfaYaşamSeçkin Pirim Disiplin Fabrikası

Seçkin Pirim Disiplin Fabrikası

Seçkin Pirim, Ankara’nın kendisinde bıraktığı izlerden esinlenerek hazırladığı ve “Disipli Fabrikası” adını verdiği sergisi ile Ankara Galeri Siyah Beyaz’da..

3 – 23 Aralık tarihlerinde

Ankara’daki askerlik dönemi boyunca kendisini derinden etkileyen olayları eserlerine yansıtan Pirim, sergisini yine aynı şehirde açarak, o dönemin ne kadar önemli olduğu vurgusunda bulunuyor. 3 Aralık tarihinde heykel tutkunlarına merhaba diyecek ve 23 Aralık tarihine kadar kapılarını açık tutacak olan sergi, Pirim’in Ankara`daki ilk kişisel sergisi olma özelliğini de taşıyor.

“Disiplin Fabrikası” adıyla sanatseverler ile buluşacak sergide yer alan heykeller, içinde olduğumuz sosyolojik ve toplumsal yapının kişiyi kontrol altına alma çabasına karşı bir tepki niteliği taşımasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Pirim, sistematik katmanlardan oluşan heykellerin, kaygan yüzeyler halini alıp, sistem ve özgürleşme imgelerini içinde barındırdığını dile getiriyor.

Ankara Galeri Siyah Beyaz’da sergilenecek 3 boyutlu katmanlardan oluşan heykeller, 2 boyutlu duvar düzlemine yerleştirilen ve bir heykeltıraşın ifade biçimiyle şekillenen çerçeveli kağıt çalışmalar ile bir arada görücüye çıkacak. Renkli akrilik malzemeden yapılmış heykellerin de yer alacağı sergide, Pirim’in ilk serigrafi baskı çalışmaları da beğeniye sunulacak…
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI