Ana SayfaYaşamSeçkin Lezzetler Yenilenen Sabrosa Teras’ta

Seçkin Lezzetler Yenilenen Sabrosa Teras’ta

Daha çok yeni renove edilen, doğal bahçe ortamından koparılmadan yeşilliklerle donatılmış muhteşem İstanbul manzarasına doğru açılanterası ile Sabrosa, benzersiz bir deneyim yaşamak isteyenleri seçkin lezzetleri ile buluşturuyor. 

Özlenen Brunchlar Geri Dönüyor

Dünya’nın önde gelen otellerinden Swissôtel theBosphorus, İstanbul muhteşem ambiyansı ve en lezzetli yemekleriyle Sabrosa’da bir Pazar günü klasiği olan Brunch’ı 12:00-15:00 arası gerçekleştiriyor.

 

Türk kahvaltısı lezzetleriyle başlayan Brunch, Swissôtel the Bosphorus, İstanbul klasiklerinden, Akdeniz lezzetlerine, Japonya’nın vazgeçilmezi Sushi’ye, Güney Amerika’nın vazgeçilmezi Peru’dan Ceviche ve Tradito’larave enfes taptaze deniz ürünlerine kadar servis edilen menüsü ile muhteşem bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Benzersiz Manzara Eşliğinde Akşam Yemekleri

Swissôtel the Bosphorus, İstanbul Baş Aşçısı Ali Ronay’ın tasarladığı ve her damak zevkine hitap eden Sabrosa’nın özel menüsünde, Türk meze çeşitlerinden, Türk ve İthal Peynir / şarküteriçeşitlerine, güveç ve tencere yemeklerinden, barbekü köşesine (misafirin isteğine göre anındaızgara yapılan et, balık pirzola ve tavuk çeşitleri), et dönerden, dimsum ve gyozalardan oluşanuzakdoğu köşesine ve hatta salataların vesağlıklı ürünler köşesinin bulunduğu zenginseçenekler yer alıyor.

‘’Allsafe’’ standartlarına uygun aldığı tümönlemlerle Sabrosa’nın dilerseniz şık tasarımasahip iç kısmında veya hem şık hem doğayla içiçe ambiyansa sahip boğaz manzaralı terasındagünün tadını çıkartabilirsiniz. 

Hijyen ve güvenilir yöntemlere yönelik yapılanyeniliklerle Sabrosa’nın özel açık büfesindemisafirlere seçtikleri lezzetleri şefler servisediyor.

Mevsimselliği ön planda tutarak her daim tazeürünler kullanan Sabrosa deneyimli şefleri, iddialı sunumları, ambiyansı ve muhteşemmanzarası ile şehrin vazgeçilmez adreslerinden.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI