Ana SayfaModaScarlett Johansson Mango işbirliği devam

Scarlett Johansson Mango işbirliği devam

Barselona, 2 Temmuz 2010 – Günümüzün uluslararası ölçekli ve tanınmış aktrislerinden olan Scarlett Johansson, Sonbahar/Kış 2010 – 2011 sezonu için MANGO’nun yeni kapmanyasında başrolü oynamak üzere tekrar fotoğrafçı Mario Sorrenti’nin objektifinin karşısına geçti.

 
Fotoğraf çekimi için MANGO tarafından Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles şehrinde simgesel öneme sahip bir rezidans seçildi ve Scarlett firmanın imgesine dönüştüğünden beri MANGO ile işbirliği yapmış olan prestijli fotoğrafçı Mario Sorrenti çekimlerin sorumluluğunu üstlendi. Sorrenti ile ilgili olarak Scarlett kısa süre önce şunları belirtmişti: “Mario Sorrenti kendimi çok rahat hissetmemi sağlıyor: fotoğraf çekimleri çok eğlenceli oluyor.” Daha olgun ve sofistike bir Scarlett’in ortaya konduğu ve kendisini karakterize eden zerafet ve seksi özelliklerin de gözardı edilmediği çekime aktrisin bahsettiği sinerji damgasını vurdu. Camilla Nickerson çekimin moda tasarımını yönetirken, Stéphane Marais tekrar makyaj çalışmalarını yürüttü ve Oribe kendisine kuaförlükte yardımcı oldu. Birlikte güzel bir Scarlett’ın çekime hazır olmasını sağladılar.

 Bu yeni koleksiyonda MANGO British country style’ın her zamanki klasiklerine taze bir bakış açısıyla yaklaşıyor: trençkotlar, kruvaze ceketler ve üste tam oturan paltolar; el yapımı görüntüsü veren temel özellikli ve daha kalın triko kıyafetleri de unutmamak gerekiyor.

 Bu geleneksel kıyafetlerin umursamaz kombinasyonu, Anjelica Huston gibi moda ikonlarının özgürlük ve stille eş anlamlı olduğu 70’li yılların sonlarını çağrıştırıyor. Tweed, fitilli kadife ve deri gibi oldukça zengin dokulara saf ipek ve yaldız dokunuşları eklendiğinde, klasikler yeni bir yorum kazanarak erkeksi olanla kadınsı olan arasında bir kontrast ortaya çıkıyor.

 70’li yıllara ait tarzların yeniden doğuşu, oranlarda da yeni bir ifade oluşmasını beraberinde getiriyor. Dökümlü bluzlar daha yapılı paltolarla karıştırılarak bel kısmı vurgulanıyor, etekler daha uzatılıyor ve pantalonlar genişliyor. Kaşmir desenleri, geometrik jacquard kumaşlar ve orijinal renk kombinasyonları ile sunulan çiçek motifleri eliyle belirgin bir Boho havası da göze çarpıyor.

 Klasik sezon dışı ögelere yoğunlaşan arayış aynı şekilde renk dağılımına da yansıyor. Geleneksel ve zarif camel, gri ve denizci mavisi arasındaki kusursuz kombinasyon bu sezonun renk paletinin de ana teması olurken, sıcak kahverengiler ve kış kırmızıları gibi taşradan ilham alan tonlarla renkler çeşitleniyor.

 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI