Ana SayfaMagazinScarlett Johansson Cinsiyetçilik ve Eşitsizlikten Şikayetçi

Scarlett Johansson Cinsiyetçilik ve Eşitsizlikten Şikayetçi

En son ‘Kabuktaki Hayalet’ filmiyle seyirci karşısına çıkan Scarlett Johansson, Box Office Mojo internet sitesindeki istatistikler sonucu Hollywood tarihinde en çok kazandıran oyuncu seçildi. 32 yaşındaki ABD’li oyuncu, Marie Claire dergisinin mayıs sayısı için verdiği röportajda, “En çok kazandıran oyuncu olmam, en fazla ücret ödenen oyuncu olduğum anlamına gelmiyor” dedi.
 
Bugünlerde isminin telif hakkını almayı beklediği yeni bir prodüksiyon şirketi kurmaya hazırlanan oyuncu, “Sahip olduğum her şey için savaşmak zorunda kaldım. Hesaplar asla belli olmuyor” ifadesini kullandı. Hollywood’da gelir eşitsizliği olduğunu düşünen Johansson, bunu, “Oyunculara ya çok fazla para ödeniyor ya da çok az. Maaşlar neye göre belirleniyor, bunu bilmek lazım” sözleriyle açıkladı.


 
“Bazı insanlar, bu önemli duruma ışık tutması için kendi kişisel mücaelemden daha çok bahsetmem gerektiğini düşünüyor. Kendimden çok emin konuşuyorum gibi olacak belki, ama her türlü durumdaki kadınların eşitlik için mücadele ettiğinin açıkça görüldüğünü varsayıyorum. Bu zor bir savaş diyen oyuncu sektörün durumuyla ilgili de “Etrafımda çoğu insan ya ayrımcılığa uğradı ya da taciz edildi. Cinsiyetçilik bu dünyada gerçekten var. Eşitsizlik olduğu doğru,” dedi.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI