Ana SayfaAstrolojiSatürn ve Güneş Karesi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Satürn ve Güneş Karesi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Güneş Boğa burcunda; huzurlu olmayı, hayatın tadını çıkartmayı, keyif almayı çok iyi bilir. Yemek, içmek, para biriktirmek, parayı harcamak ama güzel harcamak, bastığı zemini sağlamlaştırmak, sakin kalmak, akıllıca ilerlemek konusunda ustadır. Doğal olarak; bir doğal yaşam uzmanı gibi; hayata müteşekkir ve sunulandan tatmin olmakla alakalıdır. Güneşin Boğa burcuna geçişi ile böyle bir enerji alanına girdiğimizi hatırlayalım… Huzuru hissetmek zorsa, çevremizde neler olup bittiğine daha bir dikkatle bakalım. ‘Ah be hayatımda şu varken ne iyiymişim meğer’ diyelim; huzurun nerelerde aslında gizlenmekte olduğunu fark edelim bu sayede.

Şimdi bu tatlı güven arayan enerji; Satürn tarafından biraz zorlanıyor. Kare ya da karşıt açılar her zaman belirttiğim gibi; harekete geçiren ve bizi geliştiren etkilerdir. Öcü değildir. Hayatta korumaya değer, kaybetmekten korkulan şeyler olmasa amaçsız oluruz. Kare ve karşıtlıklar işte; bize amacımızı hatırlatır.

Herkesin ama herkesin irili ufaklı derdi oluyor ve herkesin derdi kendisi için büyük… Acılar, zorluklar üzerinden kimse kimseye büyüklük taslamadan; bu dilimde kendimize dönelim. Satürn Güneş ile yaptığı karesinde; her birimize içimizdeki karanlık tarafı gösterip, bizi biraz depresif bir ruh haline çekebilir. İnsanlar, baba, aile, kurallar, yaptırımlar, sınırlar, eş bizi yıpratıyor olabilir. Ya da! Hayata karşı somurtarak bakmayı seçtiğimiz yüzümüz de aslında bizi mutsuz eden olabilir. Zira sirke satan birisine; çiçek uzatmak pek kimsenin içinden gelmez… Yani karanlığa küfür mü edeceğiz yoksa bir kibrit mi yakacağız anı işte bu. Ayın ışığı iyice azaldı artık, malum yeni aya gidiyor.

Bu süreçte kendinize dönüp sorun; kendinizi olduğunuz gibi kabul ediyor musunuz? Kendinize yeteri kadar sevgi veriyor musunuz? Beni sevmesini istiyorum, güzel konuşsun istiyorum dediğiniz kişiye siz güler yüz gösteriyor musunuz? Yoksa sürekli, neyi nasıl yapması gerektiği hakkında nutuk mu çekiyorsunuz? Bir susup; kendi sesinizi duyun, dinleyin. Beni beğensin istiyorum. Siz kendinize beğeniyi bir koşula mı bağladınız? Bakın. Yöneticilerinizden destek beklerken; siz yeteneklerinizi ödüllendiriyor, sahip çıkıyor musunuz? Kendinize nasıl davrandığınıza bir durup; bakın.

Venüs Neptün ile zorlu bir açı içinde. Kaldı ki, Venüs ikizlerde. Akıl oyunları ile türlü yanılsamalar zamanı… Venüs; Mars ile uyumlu da olsa; ilişkilerde aynı frekansta kalmak bu süreçte daha da zorlaşacak.
Satürn’ün Güneş’e karesi; bizi yavaşlatması, aslında o kadar hayrımıza ki. Her şey hemen olsun istiyoruz ve her şey hemen olduğunda; o şeyi de çoktan tüketmiş oluyoruz. Burada hayat bize aleni olarak; ‘yavaşla, odaklan, sadeleş, savaşmadan, seni büyüten durumlar ve kişilerle gerçekten iletişim kur! Kaçma!’ diyor.  Zaman değişiyor, hayat değişiyor. Kaçmadan, gerçekten yeni bir sen olarak, yeni normalini kabul ederek; adaptasyon için idrak haftasındayız.

Uzman Astrolog Emine Tuğçe Akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim:
tugce.akarlar@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI