Ana SayfaTeknolojiSamsung`dan Fashion Forward Projesi

Samsung`dan Fashion Forward Projesi

Teknoloji devi, moda ve teknolojiyi birleştiren proje kapsamında dünya moda endüstrisinin önde gelen top modelleri Bella Hadid, Xiao Wen Ju ve ünlü moda fotoğrafçısı Steven Klein ile bir araya gelerek bir moda katoloğu yarattı.
Dünyaca ünlü moda fotoğrafçısı Klein’ın gözünden “teknoloji ve duygu” ilişkisi
Klein, moda kataloğunun ardındaki esin kaynağını “Bazıları teknolojinin gayri şahsi olduğunu düşünebilirler, ama aslında son derece kişisel ve duygusal bir niteliği var. Samsung’un sunduğuna benzer teknolojiler, insanları daha önce hiç olmadığı kadar birbirine bağlıyor. Bir sms mesajı, fotoğraf ya da bir arama kadar basit bir şeyin uyandırabildiği duyguların çeşitliliğine vurgu yapma konusunda bize esin veren de tam olarak bu ‘bağ’ oldu” dedi. 
Kataloğun kapak kızı Bella Hadid, bir fotoğraf tutkunu olarak Samsung Galaxy S6 edge+’ı çok kısa sürede sahiplendi. “Daha önce, teknoloji şirketlerinin modaya bu şekilde öncülük eden bir kampanya yarattıklarını pek görmedim. Dolayısıyla projenin bir parçası olup moda ile teknolojiyi böyle benzersiz bir şekilde bir araya getirme fikrini çok sevdim!” Model Xiao Wen Ju ise fotoğraf çekimlerine ilişkin şu yorumu yaptı: “Çekimlerde en ince detaylara dikkat edilmesine bayıldım. Duygulardan styling’e, çekim Samsung cihazlarının tasarımındaki çarpıcı detayları tüm gerçekliğiyle yansıtıyor.
Katologda sunulduğu gibi, moda ve teknoloji dünyaları hiç olmadığı kadar birbirinin içine giriyor.  Her iki sektör de bir diğerinin etkisi ve ruhuyla yarışarak bu iki kültürel güç arasında artan sinerjiyi daha da geliştiriyor. Samsung, yenilikçi işbirlikleri ve öncü moda teknolojisiyle yaratılan moda kataloğu aracılığıyla, moda ve teknolojinin uzun soluklu hikayesini devam ettiriyor. 
Ağustos ayında “Beyaz İnci”, “Siyah Safir”, “Gold Platinyum” ve “Gümüş Titanyum” renkleriyle pazara sunulan her iki cihaz da 32 GB ve 64 GB depolama seçeneğine sahip.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI