Ana SayfaTeknolojiSamsung `Touch Of Color`

Samsung `Touch Of Color`

 Profesyonel LCD monitörlerinde dünyanın bir numaralı markası olan Samsung Electronics, LCD monitör serisi “Touch of Color” (ToC™)’ın yeni modelini pazara sundu. Teknoloji ve stilin mükemmel bir kombinasyonu olan yeni P2370HD monitör yerleşik HDTV ayarlayıcı içeriyor ve 1080p full-HD deneyimi sunuyor.

P2370HD 16:9 en- boy oranına sahip ve bu özelliği sayesinde evde ve iş yerinde HD içeriklerini mükemmel gösteriyor. Yeni model multimedya cihazlarına kolay şekilde bağlantı için de HDMI bağlantı noktaları içeriyor. Monitörde Dolby Digital ve SRS TruSurround HD’yi destekleyen zengin ses kalitesi sunan yerleşik hoparlörler yer alıyor. Bu hoparlörler aynı zamanda optik SPDIF çıkış konektörü entegre ederek de dijital 5.1 ses özelliklerini destekliyor.

Tüm ToC ürün serisinde olduğu gibi P2370HD de Samsung’un çift enjeksiyon teknolojisini kullanıyor ve kırmızı siyah geçişli renklerde şeffaf plastik bir çerçeve barındırıyor. Bu özellik de monitöre cama benzer bir görünüm kazandırıyor. Kristal benzeri çerçeve göz kamaşmasını önlüyor ve monitör en mükemmel şekilde izleme olanağı sunmak amacıyla döner bir stand üzerinde duruyor. Camdan yapılmış olan benzersiz stand, panele sanki havada duruyormuş görüntüsü veriyor. Monitörün ön yüzünde ya da yan yüzünde göze batan tuşlar bulunmuyor, bunun yerine kusursuz görünüm için Samsung’un OSD (Ekran Üstünde) tuşları entegre eden benzersiz Startlight Dokunmatik Kontrol özelliği yer alıyor.

Tüketicilerin karbon ayak izlerini azaltmalarına yardımcı olmak için de Samsung’un yeni ToC™ monitörleri düşük enerji tüketen iki ampul kullanarak normal vat tüketiminin yarısını tüketiyor. Üretim sürecinde monitörün tüm parçalarının yeniden dönüşüm özelliğine sahip olması için hiçbir zararlı boya ve sprey de kullanılmıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI