Ana SayfaYaşamSalı gecelerinin vazgeçilmezi Richie Rich Party

Salı gecelerinin vazgeçilmezi Richie Rich Party

Hafta sonu program yapmakta sıkıntı yok. Her mekanda birbirinden farklı ve güzel partiler bulmak çok kolay. Ama ya hafta içi? Hem güzel hem de kaliteli bir partiye gitmek haftayı deşarj olarak geçirmenize sebep olmaz mı? Eskiden Longtable’da yapılan meşhur Salı partilerinin bıraktığı boşluğu Richie Rich partileri büyük bir başarıyla dolduruyor. Her hafta Salı geceleri W Hotel’de gerçekleşen Richie Rich Party`lerinin eğlencesi anlatılmaz yaşanır tadında. Geçtiğimiz hafta bizim de katıldığımız ve inanılmaz eğlendiğimiz Richie Rich Party’i sizinle de tanıştırmak istedik!

Son günlerin en çok konuşulan partilerinden olan Richie Rich’in ev sahipleri ise Çağla Gürsoy ve Mert Jacobs.

Her hafta farklı bir konseptle karşımıza çıkan Richie Rich’in maceraları birbirinden eğlenceli partilere dönüşüyor. Çağla ve Mert’in her hafta üzerinde çalışarak özenle hazırladıkları partiler arasında Royal Christmas, Richie Goes Wild, Richie Wanna Be A Star, Richie Awards Party ve Kiss Richie gibi farklı ve eğlenceli konseptler var.

Richie Rich Party`nin tadına varan müdavimi oluyor demek de doğru bir tespit olacaktır. Çünkü biz de aynı durumdayız. İlk kez ‘Icons in the Music History’ partisiyle tanıştığımız son dönemin en popüler partilerinden Richie Rich partisi ardından hemen ev sahiplerinden Çağla Gürsoy ile iletişime geçtik ve tüm merak ettiklerimizi sorduk.
Ünlü isimlerin de müdavimi olduğu son dönemin en popüler partilerinden olan Richie Rich’in ev sahibesi Çağla Gürsoy tahmin ettiğimiz gibi çok sıcakkanlı çıktı. Tüm sempatikliği ile Richie Rich Party’lerini bize anlattı. Ortağı Mert Vidinli nam-ı diğer Mert Jacobs’la beraber ilk olarak Edition Hotel’de yapılan Richie Rich partinin çok sevilmesi üzerine Richie Rich’in serüvenleri haline gelen partiler kısa bir süre sonra ‘her Salı’ olmak üzere ‘W Hotel’e geçiş yapmış. Longtable’ın meşhur Salı partilerinden kalan boşluğu doldurmak için Salı günlerini tercih eden Çağla ve Mert, bir bakıma da iki farklı grubu da Richie Rich partilerinde bir araya getirmeye karar vermiş.

‘Bir dönem Emre Ergani ve İzzet Çapa ile de çalışan Emre Vidinli(Jacobs)’ın  ciddi anlamda bir basın ve celebrity çevresi varken; benim de gezmeyi seven, genç ve bu alanda para harcamayı seven bir kitlem var. Biz bu iki kitleyi Richie Rich’lerde bir araya getiriyoruz. Zaten onlar da bir anlamda birbirlerini görmeye geliyorlar.’ diyen Çağla Gürsoy bir anlamda da yakaladıkları başarının anahtarını söylüyor.

Ama en çok önem verdikleri konunun insanların Richie Rich partilerinde rahat etmesi. Örneğin kız kıza gelen grupların rahatlıkla eğlenebilmesi ki Çağla böyle birkaç grupları olduğunu söylüyor. Bu da bir anlamda rahatlığın göstergesi. Mekanda herhangi bir sorun şu ana kadar hiç çıkmamış. W Hotel’in elemanlarının da bu konuda çok profesyonel olduğunu belirten Gürsoy, kapıda kontrolün de sıkı olduğunu belirtiyor. Ama bu demek değil ki sadece belli kişiler partiye girebilir. Önceden rezervasyonunuzu yaptırarak Salı akşamları Richie Rich’de keyifle vakit geçirebilirsiniz.

Her Salı farklı bir konseptle gerçekleşen Richie Rich partileri, lounge ortamı ile akşam 11’de başlıyor ve sabah 4’e kadar sürebiliyor. İçeriye kesinlikle profesyonel fotoğrafçı alınmıyor, ünlü isimler de rahatlıkla eğlenebilirken magazinsel konular dışarı kesinlikle yansıtılmıyor. Sadece Richie’nin her hafta değişen çerçevesiyle fotoğraf çektirenlerin resimleri facebook sayfalarında yer alıyor ki bu resimlerden bir kısmını fotogaleriden inceleyerek eğlencenin dozunu biraz da olsa yakalayabilirsiniz.

Ünü Türkiye’ye hatta yurt dışına yayılan Richie Rich partileri çok büyük bir başarı yakalamış durumda ve şu anda en popüler zamanını yaşıyor. Bu başarısı üzerine Milano, Paris, Londra, Ankara ve Uludağ’da da gerçekleşen Richie Rich partileri Mayıs sonuna kadar her Salı W Hotel’de devam edecek. Bir kez katılın bir daha vazgeçemeyeceksiniz desek yerinde olur.
Pascal Nouma, Demet Akalın ve Öykü Çelik gibi ünlü isimlerin de müdavimi olduğu Richie Rich partilerinde neler oluyor bir göz atmak için hemen fotogaleriye tıklayın.
0535 858 5734 nolu telefondan rezervasyonunuzu hemen yaptırın ve bu hafta Virgin Radio sponsoruluğundaki Richie ile Tropikal eğlenceye hazır olun 🙂

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI