Ana SayfaModaSaint Laurent'in Yeni Görünüşü

Saint Laurent’in Yeni Görünüşü

Saint Laurent’in yeni kreatif direktörü Anthony Vaccarello’dan ne bekleyeceğimizi öncelerde pek fazla bilmiyorduk. Ta ki 4 ay önce Saint Laurent’e gelip, markaya farklı bir bakış açısı kazandırdığından beri…

Fakat hafızalarımızı biraz zorlayınca, Donatella Versace’nin, önceden Versus koleksiyonu için tasarım yapan Vaccarello’nun tasarımları hakkındaki yorumu “seksi, dinamik, cürretli” olduğunu hatırlayabiliyoruz. Aynı şekilde Vaccarello’nun da ilk koleksiyonunu “her zaman siyah, her zaman seksi” olarak tarif etmesinden bu çıkarımı yapabiliriz.  Aralık 2013’te “yeni seksinin baş satıcısı” olarak tanımlanmasından bahsetmiyoruz bile!
 


Saint Laurent’in yeni kampanyası

 

Delikler, yırtmaçlar ve eğik çizgiler… Hedi Slimane’nin yerine geçtiğinden beri Vaccarello’nun iç çamaşırları gereksiz kılan tasarımlara olan tutkusundan yola çıkarak birçok tasarımlar gördük. “Bacaklar güzeldir onları saklamamak gerek” diyen ve yanında ona yardım eden Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio, Anja Rubik gibi güzel modeller varken tasarımcının özenle hazırlanmış abartılı ve süslü tasarımları nasıl anlaşılır?

Cevap çıplaklık. Geçen hafta ilk tanıtımı yapılan, Vacarello tarafından onaylanmış kampanyadan bu anlaşılıyor. Saint Laurent’in yeni kampanyasında 15 tane -şimdiye dek adı duyulmamış- çıplak model kullanılıyor. İlk bakışta içinde moda olmayan bir moda markası kampanyası mı diye düşündürse de; bu kampanya markanın yeni temiz görünüşü için bir metafor ve ayrıca Saint Laurent’in Instagram hesabından Slimane’nin izlerini silmek için bir strateji olabilir mi diye de düşündürüyor.
 


Saint Laurent’in yeni kampanyası

Leopar desenleri, payet veya süsten arındırılmış Saint Laurent, artık tertemiz yeni bir görünüşe sahip. ‘Seksinin’ bu ele alınışı Vaccarello için de yeni. Ve eğer Saint Laurent’e gelirsek artık daha ince ve genç hissettiren tasarımlar Fransız havası veriyor. Ancak, tasarımlar henüz hala Yves’i andırmıyor.

YSL’nin resmi Instagram hesabı:

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI