Ana SayfaModaSAGAZA İzmir Defilesi

SAGAZA İzmir Defilesi

Sagaza İzmir defilesi için 30 parçalık özel bir koleksiyon hazırlayan Zeliha Kaçar, farklı bir konsept ile deniz kokulu bir defile sunumu hazırladı. Defilenin koleksiyonları `LAS CHICAS DEL MAR`, `DENIZIN KIZLARI` podyumda deniz esintisi yarattı.

NARS Sponsor oldu

Defilenin makyajlarını NARS, ayakkabılarını ünlü ayakkabı tasarımcısı Sertaç Delibaş hazırladı. Defilenin sunuculuğunu Öykü Serter üstlendi. Sanat yönetmenliğini firmanın ortaklarından Baki Süslüer oluşturduğu,koreografisini ise ünlü koreograf Uğurhan Akdeniz’in yaptığı defilede aralarında, DEMET ŞENER KUTLUAY, NEFISE KARATAY, ECE SÜKAN, HANDE SUBAŞI, OZGE ULUSOY, DUYGU AKDENİZ, DİDEM SOYDAN, NUR GUMUŞDOĞRAYAN, BÜRDE ASLAN, EBRU ÖZTÜRK, YELDA KARA, DOLUNAY ERGİN, BURCU KUTLUK, EZGİ TUYURAN, PELİN TOLON gibi ünlü modeller yer aldı. Defilenin ardından 1 mayıs Pazar gününü mankenler ve defilenin tasarımcısı,basın mensuplarıyla İzmir’deki Foça’da yeralan BÜLBÜLYUVASI BUTİK OTEL` de keyıflı bir gün geçirdiler.

Gurme lezzetlerin ve eşsiz butik hizmetin en populer ismi haline gelen Bülbülyuvası modaseverler için, günü birlik huzurlu bir tatil demosu yaşattı..

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI