Ana SayfaGüzellikSaçlarda son trend: Örgü

Saçlarda son trend: Örgü

2012 sezonunda hayatımıza giren örgüler 2013 sezonunda"Milkmaid Braids" yani sütçü kız örgüleri olarak varlıklarını iyice güçlendiriyorlar. Peki ama ünlüler arasında yeniden trend olan bu örgü türünün özelliği nedir?

Normal örgüden farklı olarak alnın biraz üstüne, baş bölgesine uygulanan bu örgüler genellikle dağınık topuzlarla çok yakışıyorlar. Bundan birkaç yıl önce ilk olarak Mary-Kate Olsen`da gördüğümüz bu örgüler özellikle koyu renkli rujlarla birleşince ortaya romantik olduğu kadar vamp bir görünüm de çıkıyor. Son dönemlerde özellikle Jennifer Lawrence ve Jessica Alba gibi ünlülerde gördüğümüz bu saç modeli Golden Globes`da Lucy Liu, People Choice`s Awards`da ise Nina Dobrev`le birlikte karşımıza çıkınca bu yeri örgü modelini mutlaka bir davette denemeniz gerektiğine karar verdik.

Bahçecik kuaförden Doğan Kopal ise ikili helozon burgunun nasıl yapılabileceğini açıkladı:

"İlk olarak saç geriye doğru bağlanıyor daha sonra kalın bir tutam bükülüyor ve daha sonra diğer bir tutam aynı şekilde bükülüyor. İkisini birbirine çeviriyoruz. Bu tip saçlar genelde daha once hazırlanmıs ilave saç parçalarıyla yapılıyor "
   

Ünlülerin `milkmaid` örgülerini yakından incelemek ve ilham almak için lütfen fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI