Ana SayfaGüzellikSaçlarda grinin her tonu

Saçlarda grinin her tonu

Saç rengi tenimizin tonuna göre farklılık gösterebiliyor, herkese her saç rengi çok yakışmadığı da ortada. Ama nedense gri saçlı kadınları hep beğenmişimdir, özellikle de yıllarca beyazları çıkmış, sabretmiş, boyatmamış ve bunun karşılığını boyayla kazanılmayacak kadar güzel ve doğal grinin tonlarıyla kazananları. 

Gelelim konumuza, 2015 yılında etrafımızı `gri saç` adı altında bir trend sarmaya başladı, istediğiniz kuaföre gidin (tabi modayı azıcık takip etmesi şart) size saçlarınızın bir kısmını griye boyayalım mı diye bir teklifte bulunacaktır. Neden mi? Çünkü gerçekten şuan saç kataloglarında gri saçlı kadınlar çoğunlukta. Nasıl olsa saçlarım beyazlayacak, griye neden boyatayım demeyin sakın. Avrupa ülkelerinde gri saçlı kadınlara daha çok rastlansa da ülkemizde de bu trendi yakından takip edenlerin sayısı gün geçtikçe artıyor.

"Nasıl cesaret ettin? Helal olsun, ben yapamazdım. Bana hiç yakışmazdı, çok çirkin olurdum." cümlelerine hazırlıklı olun eğer gri saç sevdasına tutulduysanız ama unutmayın ne olursa olsun en önemli şey sizin yüzünüzü güldürmesi. Önyargılarınızdan kurtulmak için fotogalerimize tıklayın ve grinin ne kadar güzel bir renk olduğunu keşfedin.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI