Ana SayfaErkek ModasıRoyal Breed’in Yeni Koleksiyonunu Vahe Kılıçarslan Tanıttı

Royal Breed’in Yeni Koleksiyonunu Vahe Kılıçarslan Tanıttı

İnternette kişiye özel gömleğin köklü markası Royal Breed, bu sezon ilk kez hem erkek hem de kadın koleksiyonu hazırladı. Yeni koleksiyonların tanıtımı için Ayasofya Hilton’da gerçekleştirilen çekimlerde ekranların iyi kalpli ismi, Türk moda dünyasının gelmiş geçmiş en sevilen mankenlerinden olan Vahe Kılıçarslan ve genç mankenler yer aldı.
 
Çekimler boyunca pozitif enerjisi ve profesyonelliği ile ekibin kalbini fetheden Vahe Kılıçarslan, yakın dostu olan Genel Müdür Murat Genç’e severek kullandığı Royal Breed’in yeni koleksiyonunu çok beğendiğini söyleyerek tasarımcıları kutladığını belirtti. Çekimi, “Murat kardeşimin gömleklerini tanıttık” diyerek sosyal medya hesabından da paylaşan Kılıçarslan, uzun saatler süren çekimler boyunca mesleğe yeni başlayan genç mankenlere de ilham kaynağı oldu.

 


 

 
Royal Breed Genel Müdürü Murat Genç, “Geçmişten bu yana hanımlar için sipariş üzerine gömlekler hazırlıyorduk. Ancak bu yıl ilk kez geniş bir kadın koleksiyonu hazırladık. Gerçekten çok heyecanlıyız. Çekimlerimiz çok güzel geçti. Medya iletişim danışmanımız, fotoğrafçımız, tasarımdaki arkadaşlarımız, üretim… Kamera arkasında çok kişi çalışıyor. Kamera önünde ise Vahe ve genç mankenlerimiz, gerçekten güzel kareler verdiler. Bu yıl hem kadın hem erkek gömleklerimiz gerçekten iddialı. Modaseverlere ve giyimine özen gösterenlere sunacağımız koleksiyonlarımızın, müşterilerimizin beğenisini toplayacağını düşünüyoruz. Başta sevgili dostum Vahe ve çekimleri gerçekleştirdiğimiz Ayasofya Hilton Oteli’nin güler yüzlü ekibi olmak üzere herkese çok teşekkür ederim” dedi.
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI