Ana SayfaRöportajRöportaj: L’Atelier Caché

Röportaj: L’Atelier Caché

Öncelikle sizi biraz tanıyabilir miyiz?

1981, Istanbul dogumluyum. Çizim yapmaya çok erken yaşlarda başladım. Ama daha çok karakalem portreler ve abstract formlar ilgimi çekiyordu. Bu çizim sevdası daha sonraları kendini sanata karşı yoğun bir ilgiye bıraktı. Sanata karşı olan ilgim sonucu kendimi, İstanbul Üniversitesi’nde Sanat Tarihi okurken buldum. Eğitimim sırasında, moda’nın beni bu yolda tamamlayacak ve estetik vizyonumu daha ileri taşıyacak bir sanat formu olduğuna karar verdim ve mezun olduktan sonra yeni bir meydan okumayla İstanbul Teknik Üniversitesi ve Fashion Institute of Technology’(New York) de Moda Tasarımı okumak üzere yola çıktım. Moda eğitimim sırasında pek çok defile ve organizasyonda yer aldım. Tommy Hilfiger’ın düzenlemiş olduğu tasarım yarışmasında birinci olarak Amsterdam ofisinde çalışmaya hak kazandım ve bu tecrübe bana yepyeni kapılar açtı. New York’dan mezun olup döndükten sonra, bir firmanın tasarım departmanının başına geçtim ve orda önemli tecrübeler edindim. Ardından kendi markam L’Atelier Caché’yi 2014 yılında kurdum.

Çok başarılı ve emek verdiğiniz bir öz geçmişiniz var sizler gibi başarılı olmak isteyen gençlere önerileriniz var mı?

Ben 27 yaşımda 2.üniversitemi okumaya karar verdiğimde pek çok kişi bana bunu yapmamam gerektiğini söyledi ama hiç kimseyi dinlemedim ve hayallerimin peşinde koşmaya karar verdim. Eğitimim sırasında çoğu gece uyumadan çalıştım. Hocalarım 10 istediyse ben 50 çizim yaptım ve sonunda Fakülte birincisi olarak mezun oldum. Gençlere tek tavsiyem, inandıkları amaç uğruna çok çalışmaları ve asla pes etmemeleri. Her tecrübeden bir ders çıkarıp yollarına devam etmeleri.

Lateliercache kimlere hitap ediyor?

L’Atelier Caché; şehirli kadınları hedefleyen bir dışgiyim ve ceket markası. Kendine güvenli ve stil sahibi olmayı arzulayan kadınların, şehir hayatının ritmini yakalarken her zaman şık ve rahat olması tasarım mottom diyebilirim. Her ürünün ve ürünü taşıyan her kişinin kendine ait bir tavrı olması çok önemli.

Tasarımlarınızın fiyat aralığı hakkında bilgi verir misiniz?​

Ceket ve kabanlar 900 TL ile 5.000TL arasında değişiyor. Aksesuarlar ise 150 TL ile 1000 TL arasında.

Müşteriler ürünlere nereden ulaşabilir?​

L’Atelier Caché ürünlerimize Nişantaşı’nda bulunan showroom’umuz V2K ve Gizia Gate dışında artık dünya çapında ücretsiz teslimat hizmeti veren lateliercache.com adresinden de kolaylıkla ulaşılabiliyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI